Četvrtak , 19 Juli 2018
Početna / Zabava / Slike / Znači, to je ta glavobolja!!! :D

Znači, to je ta glavobolja!!! :D

Dvojica sudija su u pijanstvu napravili rusvaj po gradu zbog čega su uhapšeni i odvedeni u pritvor. O ovome je obavješten njihov pretpostavljeni. Šef je odlučio, za kaznu, da njih dvojica sude jedan drugome. Prvi sudija se pojavio pred kolegom i priznao da je kriv za pijanstvo i nered. Njegov prijatelj ga osudi na kaznu od deset šilinga. Zatim dođe red na njega da mu bude suđeno. – Kažnjavam te sa 6 mjeseci zatvora – reče njegov kolega. -Zašto? – ljuti se osuđeni.- Pa ja sam tebe kaznio samo sa deset šilinga. -Da – reče drugi sudija – Ali te stvari se suviše ponavljaju u posljednje vrijeme. Ovo je drugi slučaj za koji čujem od jutros.

Izvalio se Mujo na kauč kad je doš’o s posla. Fata mu donesi pivu i kaže mu: -Moj Mujo, da te upitam nešto? A Mujo će: Kaži Fato ljubavi moja!! -Sjećaš se kad si ono sa jaranima prije pet-šest mjeseci bio na pecanju?? Naravno Fato, uh bio je to dobar ulov!! -E, pa Mujo zvala te riba koju si ulovio, kaže očekuje ribice.

Mersiha u selu puščenica, zgodna, visoka, jedra i svidila se ona Hasi ali nikako da ubijedi Mersihu da se uda za njega. Tepa njoj Haso: -Ljubavi, šećeru moj, zašto ne želiš da se udaš za mene? Mersiha, ko žensko polako ga odbija pa mu kaže: -Ma Haso, imam ti ja loše iskustvo iz prvog braka, mani me se!!! Haso uporan pa joj kaže: -Šećeru moj, samnom ćeš živiti ko u raju!! Meriha mu odbrusi: -Ma toga se i bojim. Ne bi htjela biti gola i bosa non stop…


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

DOBA DANA UTIČE NA TVITERAŠE: Evo kakve poruke pišu ujutro, a kakve uveče

Korisnici Tvitera ujutro pišu smirene i analitičke porukuke, dok su uveče emotivni i impulsivni, pokazala …

Powered by moviekillers.com