Utorak , 19 Mart 2019
Početna / Zabava / Slike / Zna mama kako izgleda njeno stalingovanje :D :D :D

Zna mama kako izgleda njeno stalingovanje :D :D :D

Juri seksualni manijak djevojku ulicom i viče:–Dođi da mi pus*iš ku*ac!…Djevojka bježi, a manijak za njom ponavlja: -Dođi da mi pus*iš ku*ac! Bježi tako devojka, bježi i naleti na pandura. Sva uzrujana kaže: -Onaj manijak me juri da mu puš*im ku*ac! Na to se pandur okreće prema manijaku, vadi pendrek i uzvikne: –Nemoj da ti ja pus*im ku*ac!

Dvojica kolega policajaca u ophodnji. Jedan od njih ima ku*ac ko pendrek i hvali se svom kolegi i kaže mu: -Ček jarane samo da bacim piš!!! pa ti nastavim priču.Poslije minut vraća se sav upišan. -Šta je bolan bilo?? pita ga kolega-Je*i ga opet sam držao pendrek umjesto njega….

Tramvaj pun ko šibica, gura se naočit muškaraci dolazi do Muje pa mu kaže: -Jebo sam ti juće Fatu i prođe dalje. sutradan ista situacija, ponovo prilazi Muji i kaže: -Jarane, opet sam ti jebo Fatu i ode dalje. Dođe on kući nikakav i požali se Fati kako ga provocira muškarac u tramvaju. Kaže njemu Fata: -Ma Mujo moj, pusti bolan to je neki idiot, samo ga ignoriši i neće više sigurno. Ujutru ponovo ista slika, tramvaj prepun, isti muškarac se gura i nekako dođe do Muje pa će mu na uho: -Nisam znao da si postao i cinkaroš!!

Ulazi Cigo sa harmonikom u autobus i vidi kako neka žena plače.Šta se desilo gospođo, mogu li vam pomoći? ili zasvirati jednu da vas oraspoložim malo? Žena uplakana pa mu kaže: -Pa eto, moj mali rođak Nikol se utopio u Drini
pa ako može jedna u njegovo ime. Cigo sav radostan što može ispuniti želju kaže joj: -Evo ide… -Oj Nikola metnem ti ga Strini , kog si ku*ca tražio u Drini…

Sudija objašnjava svjedoku šta i kako će odgovarati na sudu. -Samo govori kad te pitam šta si vidio, a ne šta si čuo, jasno? -Ma jasno gospon sudija. Suđenje počinje i sudija poziva svjedoka. Svjedok dolazi i sudija mu kaže da je pod zakletvom i da kaže samo ono što je vidio, a ne što je čuo. -Jasno?-Jeste gosp.sudija -Da krenemo kaže sudija. Kada ste rođeni? -E, to vam gosp. sudija ne mogu reći! Sudiji ništa nije jasno, pa ga pita: -Kako ne možete, pa valjda znate kad ste rođeni?!!! -Paa.., ja sam o tome samo čuo, ali nisam vidio.

Lala se našao u velikoj krizi. Razmišlja da napusti posao ljekara. Danima razmišlja šta da radi, u glavi mu odzvanjaju dva glasa. Prvi glas glas ga tješi i opušta: Lalo, nemaš razloga za brigu, to je bolan bio samo seks bez ikakvih emocija, a nisi ni prvi ni posljedni ljekar koji se seksao sa pacijentom. Opusti se čovjeće, seks za jednu noć je danas sasvim normalan, a i drugi ljekari to rade. Problem mu je drugi glas koji ga non stop podsjeća: -Lalo, zapamti ti si veterinar!!!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Milojko (74) iz Požege već je bio penzioner kada se rodila Milijana (21), a zaljubljeni par već je zakazao svadbu! (FOTO)

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji …

Powered by moviekillers.com