Subota , 25 Maj 2019
Početna / Zabava / Slike / Zašto moderne žene imaju isto godina a izgledaju mlađe od njih??!

Zašto moderne žene imaju isto godina a izgledaju mlađe od njih??!

U prošlosti, 30-godišnja žena se nekada smatrala odraslom gospođicom i izgledala je tako.Izgledala je bar 10 godina starija…

No, danas nas mlada djevojka doista šokira s putovnicom koja kaže “30 godina”, jer danas 30-godišnje djevojke izgledaju upravo isto kao i 20-godišnjaci. Zašto je to?

Znanstvenici su dokazali da “srednja dob” počinje na 35, pa ako imate samo 30 godina, službeno ste mladi. Mi smo odlučili saznati više o tajnama te dobi i želimo razumjeti zašto moderne žene izgledaju tako različito od žena iz prošlosti.

One različito razumiju dob.

Kada su danas 30-godišnje djevojčice odrasle, stalno su čule da je dob žena žene završila na 30. To je bio kraj zabave i sreće. No, stereotipi su se promijenili, a sad smo shvatili da je 30 godina velika dob! Više se ne brinemo o tim brojevima i osjećamo se mladima koja imaju pozitivan učinak na naš izgled.

Imaju veću slobodu izbora.

U prošlosti, kad je žena imala samo 25 godina, oslobodila se svijetle odjeće, kratkih suknji i druge zabavne odjeće jer je mislila da je prestara da ih nosi. Sada, djevojke u dobi od 30 godina još uvijek mogu nositi svijetlu odjeću, poderane traperice, bojiti kosu u bilo kojoj boji, imati piercinga i sve ostalo što žele. Takav stil pomaže im da izgledaju svježe i mlade.

Imaju drugačiji stav prema kozmetici.

Dok smo odrasli nije bilo blogera za ljepotu, označitelja i svjetlucanja – izbor kozmetike bio je stvarno ograničen. Ali posljednjih 15 godina situacija se dramatično promijenila, a ogromna količina kozmetike promijenila je naš stav prema makeupu: danas mnoge žene rade svaki dan, čak i ako nema razloga. Zato moderne žene izgledaju atraktivnije i sjajnije.

Imaju stabilniju financijsku situaciju.

Moderne 30-godišnje žene puno znaju o kozmetici i njezi kože što ima pozitivan utjecaj na njihov izgled. Više od toga, u toj dobi već imaju svoje stabilne prihode, trgovine nude široku lepezu izbora, svugdje ima teretana, a povjerenje omogućuje ženama da troše novac na sebe. Kao rezultat toga, žene imaju naviku da rade sport i brinu se za njihov izgled s novcem koje prethodne generacije nisu imale.

Oni koriste naprednu kozmetičku industriju.

U prošlosti, naše majke nisu bile u mogućnosti da se kozmetički postupak učinio tako lako. Danas to možemo učiniti u bilo kojoj dobi! Posvuda ima puno kozmetičara, a cijene tih usluga nisu toliko visoke. Ne govorimo samo o plastičnoj operaciji: postoje maske, masaže i drugi načini za brigu o sebi i vašem izgledu.

Pronašle su svoj stil.

Shopping danas je čisto za užitak. Za one od nas koji vole puno vremena kupovati i šetnju trgovinama, postoje ogromni centri. A za one koji to ne čine, postoje trgovine na mreži s uslugama isporuke. Veliki izbor proizvoda omogućuje nam eksperimentiranje i izgled našeg stila, nositi originalnu odjeću i kombinirati ih na zanimljiv način. Teško je čak zamisliti da ima odjeću prije 40 godina kada nije bilo puno izbora.

One imaju unutarnju sklad i samopouzdanje.

Socijalni stereotipi imaju ogroman utjecaj na ženske životne ciljeve, a prošle generacije vide samo jedan cilj: imati obitelj. Malo je žena sanjalo da ima karijeru. A u prošlosti su imale mnogo manje mogućnosti za žene. Danas, u dobi od 30 godina, žene već imaju obrazovanje, karijeru i više ciljeva da dosegnu u svojim životima nego što su nekoć koristili. A njihovo samopouzdanje čini ih atraktivnijim.

One su više odgovorne za svoje zdravlje.

U prošlosti je nekada bilo teže pristupiti medicini. Danas je bilo lijepo vidjeti svakog liječnika na bilo koji zgodan dan – postoje mnoge privatne klinike koje pružaju visoko kvalitetno liječenje.

Onie se poštuju i mogu podnijeti svoj stav.

U prošlosti je društvo govorilo ženama da je potrebno poštivati ​​mišljenja svih drugih ljudi, osobito ako su stariji. Dakle, ako je itko tko je bio stariji od onoga što vam je rekao, vjerojatno biste se sramili i vaše samopouzdanje bi bilo potreseno. Danas se ti društveni stereotipi mijenjaju, a znamo da nisu svi stariji ljudi nužno pametniji od nas. Znači, njihova je mišljenja kritičnija. Više poštujemo sebe, naše mišljenje i naše tijelo . Ovakav stav ne iznenađuje za naš izgled.

Znaju koliko je važno popiti dovoljno vode.

Prije samo nekoliko desetljeća nismo ni znali koliko je važno piti čistu vodu. Popili smo samo čaj. Sada, svaka odrasla žena zna da ako u djetinjstvu nije imala naviku pitke vode, vrlo je teško stjecati jednu u starijoj dobi. Do 30. godine, stvarno je važno popiti dovoljno vode – koža postaje hidratizirana i tijelo dobiva dovoljno tekućine.

Bonus: Kako su 30-godišnje žene prije izgledale i kako izgledaju sada

Svako doba ima svoje prednosti, stoga ne biste trebali brinuti o brojevima na vašem ID-u. IZVOR: BrightSide.me 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Ne vraćaj se onome koji te je jednom ostavio…

Molim te, molim te, imaj poštovanja prema sebi. Nemoj se vratiti osobi koja je pobjegla …

Powered by moviekillers.com