Utorak , 20 Novembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Vesna bi da dobije povišicu :D :D

Vesna bi da dobije povišicu :D :D

Mujo stoji pred automatom za koka-kolu. Ubaci kovanicu i izađe jedna limenka kole. Ubaci Mujo još jednu i opet izađe limenka.  I tako Mujo nastavi dok se jedan iz kolone koja se stvorila iza njega ne pojavi i reče:
– Oprostite gospodine, jeste li gotovi više? I mi smo žedni.  A Mujo će na to:  – Dok Mujo dobija, Mujo igra!

Dva mucavca koji se nisu ranije poznavali sreli se mimoilazeci na mostu i zakači jedan drugog ramenom:
– IIiiiiizzzvini  – Mmmma nnnNNništa  – Sssslušššaj ttti nnnemoj pppprovocirat  – NnNnne provociram…  – NnnNnne provociraj, lijepo sam ti rrrreko  – Mmmma nnnne provociram boga mi  – NnnnNemoj zajebavat bbbaciću te s mosta  – MMmmmMa baci I on ga zgrabi i baci.  Sad ovaj pada i dere se – UUuuUUuuUUuUuppppomoooooooć!!!  Ovaj na mostu sa čuđenjem otresa glavom i kaže: – JjjJjjebo mmmmmajku jjjjest uuuuporan! .

Čula plavuša da se u gradu održava izložba slika poznatog slikara, pa konta ona: -Idem i ja, možda kakva se prilika ukaže i neki buđovan naleti. Ulazi u galeriju i polako ko fol gleda slike, a non stop ispod oka gleda ima li ko da ga ona oberlati. Polako pregleda i divi se ali kod jedne zastade, pa joj ništa nije jasno. Pozva ona radnicu koja je stajala pored i kaže joj: -Molim vas hoćete li mi objasniti ovu glupu sliku ovdje? Radnica joj priđe i kaže joj: -Ali gospođice to je ogledalo.

Petak kraj radnog vremena Haso sretan krene kući se predomisli i umjesto da ode kući, proveo je vikend zabavljajući se sa prijateljima. Kada se konačno vratio kući u nedjelju uveče, Mersiha ga je dočekala sa nekoliko sati vriske i dernjave. Na kraju ga Mersiha ozbiljnim glasom upita: – Kako bi bilo da me ne vidiš ovako dva tri dana a? Haso onako polucijan joj kaže: -Ženo, ideja nije loša. I stvarno nije vidio Mersihu jedan dan, ne vidi Mersihu ni drugi dan i tek teći dan je vidio Mersiho na jedno oko.

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Muž vam hrče?? ma jednostavno se pokupite i odete u drugu sobu!!

Titina država. Goli otok trojica zatvorenika dok tucaju kamen polako se upoznavaju. Jedan od zatvorenika …

Powered by moviekillers.com