Nedjelja , 20 Januar 2019
Početna / Zabava / Slike / Veoma nezgodna situacija :D :D :D

Veoma nezgodna situacija :D :D :D

 

Haso došao u posjetu jaranu Muji koji već danima leži bolestan.Vidi Haso vrata otvorena uđe u kuću a tamo Mujo zamotan u deku leži ka kauču. Pozdrave se oni ko stari jarani i kaže Mujo: -De bolan dok nisi sjeo idi gore na sprat i donesi mi papuče. Ima gore Fata i kćerka i one će ti dati. Haso stari zavodnik, a sviđala mu se Fata odavno, pa mu sine ideja kako da kresne Fatu. Popne se gore i kaže Fati: -Znaš Fato, ja sam došao da tebe i tvoju kćerku kresnem. Fata iznenađeno: -Haso bolan jesi normalan, šta će Mujo reči!? -Ma, ništa se ti ne sikiraj pit’o sam ga i rek’o je da može. Evo slušaj: -Mujooo, jel’ obe?? -Obe, obe odgovara Mujo

Mujo nabavio sebi papagaja. Papagaj je bio problematičan i svaku curu koju je Mujo dovodio kući papagaj je vrijeđao i ona bi se ljutila i odlazila. Jednom mu Mujo kaže: – Večeras ce doći Fata koju stvarno volim, ako joj nesto kažeš iskopat ću ti oko. Kad dođe ti jezik za zube i o ćošak!! JASNO!!! I dođe Fata tu noć, papagaj se skloni. Vode oni ljubav i kaze Fata Muji: -Hajmo novu pozu. Ja ću se popeti na luster, a ti se namjesti. Ja ću skociti i nabiti se…. Kad je to ćuo papagaj kaže u sebi: -Ma jebo jedno oko, ja ovo moram vidjeti.!!!

Jedan od onih profesora matematike što vole reći:-Samo Bog zna za 5, ja znam za 4, a vi, u najboljem slučaju, možete dobiti 3. Odlučio je iznenaditi učenike, pa im zadao neobičan zadatak, otprilike ovako: -Zamislite da ste, sa još 25 putnika, u autobusu, koji se kreće brzinom 60 km/h, pravac jugozapad,temperatura je +20 °C, pored puta teče potok u kome je temperatura vode +14°C, šoferu fale 2 prednja zuba, i subota je… -Koliko ja imam godina? U razredu, naravno, muk, profa se pobjednički smije…. Mali Perica diže dva prsta. Profesor (cinično): ‘Ajde… Perica: -Vi imate 44 godine!!! Profesor: -Bravo!!! Kako si pogodio??? Perica: -Pa jednostavno… Kod nas u kraju ima jedan Muj’ca, on ima 22 i svi kažu da je polu-idiot.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Mačke koje će nasmijati čak i najgrublju osobu

Mačke ne poštuju zakone prirode. Ako to niste znali onda očito ne znate ništa o …

Powered by moviekillers.com