Nedjelja , 20 Januar 2019
Početna / Zabava / Slike / Važno je samo se provokativno obući :D :D

Važno je samo se provokativno obući :D :D

Odmara se Šwarzenegger i ljulja polako na stolici i odjednom čuje kako neko dijete plače. Onako nabijen ljutito ustane i vidi malog Pericu. Ode do njega i pita ga: -Šta ti se desilo, drago dijete?? Perica mu odgovori uplakanim glasom: Istukao me je i nastavi plakati. Šwarzenegger zasuče rukave i pita ozbiljnim glasom: – Ma ko te je tukao?! Mali Perica, još uvijek uplakan kaže mu: -Chuck Norris Šwarzenegger spusti rukave i kaže: -E mali nisi trebao da ga zezaš!!!

 

Kupi neki doktor plac za kuću i do njega odmah kupi cigo. Napravi doktor kuću a cigo napravi potpuno istu. Napravi doktor garažu i cigo napravi garažu. Napravi doktor bazen a cigo potpuno isti takav na istom mjestu sve jednako kao kod doktora. Čudno doktoru što cigo sve identično pravi? Jednog dana priđe doktor cigi da porazgovaraju, kopka ga zašto cigo sve kopira. I tako nas dvoje imamo iste kuće. Kaže doktor: I tako nas dvoje imamo iste kuće. Kaže cigo: imamo doktore!! Sta misliš koliko sad vrijede? Pita ga doktor. Moja 200 000 a tvoja 100 000. Eura Kaže cigo. Pa kako tvoja vrijedi više od moje a potpuno su iste? Čudi se doktor E moj doktore, važan je komšija kad se prodaje i kaže mu: -E pa vidiš ja imam za komšiju doktora a ti ciganina.

 

Milan i Svetlana, oboje intelektualci, otišli na rad u Afriku.Posle godinu dana, Milan piše majci: -Draga mama, javljam ti radosnu vest. Postala si baka. Moja Svetlana je rodila prekrasnog sinčića, čiju ti sliku šaljem. Mali je tamne puti i ima lepu kovrdžavu kosu, ali to je zato što Ceca nije imala dovoljno mleka, pa ga je dojila jedna Crnkinja, zbog čega je poprimio i neka obeležja stanovnika ovog podneblja… Uskoro stiže odgovor od mame: -Dragi sine, ne mogu ti reći koliko sam srećna što sam postala baka. Čestitam vam! A što se mleka tiče, kad bolje razmislim, nisam ga ni ja imala dovoljno, pa sam te morala hraniti kravljim mlekom. Možda si sad zbog toga glup kao tele!

 

Sjedi stari Mujo pred kućom i lagano kafeniše. Nailazi njegov jaran Haso, sjedne da malo popričaju. Nakon prvog otpjenog findžana Haso upita Mujo: – Jel, bolan jarane, halali što pitam, al kako ti u ovim godinama stojiš sa seksom? Mujo žlosno slegne ramenima: – E moj Haso, sve ti je u ovim godinama nekako naopako, pravo da ti kažem… Hasi upitnici iznad glave pa ga upita: – Kako naopako jarane?? Mujo onako lagano mu kaže: -Pa, moj Haso kad sam bio tvojih godina bilo je dovoljno da me Fata pomiluje po kosi, a on bi se odmah digao … a sada, eh a sada,….. duboko uzdahnu i kaže: -Kad me pomiluje po njemu, sve i jedna dlaka na glavi mi se digne.

 

U toku časa spadne geografska karta sa zida, pa učiteljica zamoli učenike da joj donesu ljestve da ponovo postavi kartu na zid. Odu dva učenika i donesu molerske ljestve i učiteljica se pone na ljestve. Zovne Pericu da joj pridrži ljestve i da joj doda kartu. Peica ko Perica, kako je nosila suknju Perica malo podviri se i vidi da učiteljica nije imala gačice, sve joj se vidjelo. Perica ugleda nešto crno i dlakavo pa je upita učiteljicu dječaćki: -Učiteljice šta vam je to crno i dlakavo među nogama? A učiteljica mu kaže: -Vuk perice, crni vuk. A Perica će: -A joj što je zinuo u usta ga je**m.

 

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Mačke koje će nasmijati čak i najgrublju osobu

Mačke ne poštuju zakone prirode. Ako to niste znali onda očito ne znate ništa o …

Powered by moviekillers.com