Utorak , 19 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Vaša je da sudite jesam li za osudu ili ne, ali ja nisam mogao da odolim!!!

Vaša je da sudite jesam li za osudu ili ne, ali ja nisam mogao da odolim!!!

Ne znam da li je ovo za pohvalu ili osudu, Vi sami prosudite: Desilo se sve tako brzo i iznenada da se i sam često pitam je li ovo bio san ili java. Izležavam se kad zove me supruga Sonja i kaže mi: Daj Bogati izađi pred zgradu čeka me Tanja ali ne mogu ranije sa posla pa neka me sačeka u stanu i dok vi popijete kavu eto i mene. Nevoljno sam se spremio i izašao pred zgradu i vidima Tanja očito nervozna čeka moju suprugu…Priđem joj pozdravimo se i ja joj kažem kako mi je supruga rekla i uputimo se u zgradu. Išla je ispred mene i vidim dobro zategnutu guzu. Ulazimo u stan i ja joj kažem da nam napravi kavicu dok Sonja dođe. Dok je uzimala šoljice i postavljala na tacnu ipak sam je malo bolje odmerio. Bela majica dobro utegnuta uz telo, a grudi po mojoj oceni mislim četvorka stršile su.

Inače Tanja je ustvari snajka od moje svastike tako je je velika razlika u godinama naravno između nas. Dok je pravila kavu gledao sam i gutao njeno prelepo telo. Donela je kavu i dok je servirala ja sam se baš uzbudio ali nisam joj davao do znanja. Sela je sa moje leve strane na dvosedu  i onako sam mehanički je upitao kako brak jer znam da joj je muž terenac i da je često odsutan. Kratko mi je odgovorila Tak-tak. Sipala je šoljice a ja jednostavno sam odlučio da idem dalje, jer sam računao ako se pobuni učutaću a ona neče reći mojoj supruzi od sramote. Sela je i dok sam uzimao šoljicu onako sam rekao: A je li koji broj nosiš? Pogledala me i kao –ne razumem?? Pa koji broj grudnjaka nosiš?? Video sam crvenilo na licu i čuđenje a onda:- Mislim četvorka, a što?? Naravno nisam mogao nazad i krenuo sam dalje:-Pa mislim da nisam dugo lepše grudi video lukavo sam odgovorio. Čutala je, sekunde ko minute ali sam nastavio:- Daj molim te podigni majicu samo da vidim kako stoje ispod majice!! Imao sam osećaj da ću šamar dobiti ali jednostavno je izvukla majicu iz hlača i podigla je. Bože!!! Beli grudnjak pun a dojke uhhh, preznoio sam se, a ona je pogledala i videla moje uzbuđenje na hlačama. Nema nazad!!!

–Molim te, mogu li da ih malo pomilujem, mislio sam preko grudnjaka, a ona je jednostavno rukama otkopčala grudnjak i rekla mi:- Vidim sve, evo malo opipajte. Spustio sam ruke, koje su mi se pravo znojile od uzbuđenja (kroz glavu mi je samo prilazila misao: Bože je li ovo istina ili san) Počeo sam da ih milujem, primakao sam se i vidim bradavice su počele da strše, jednostavno sam počeo da ih ljubim i ljubim…. osetio sam da je počela da se uzbuđuje i ja sam joj uzeo ruku i stavio na već dobro uzbeđenog na hlaće. Dok sam joj ljubio i milovao dojke, počela je da stišče me preko hlaća, odmakao sam se, skinuo hlaće, gaće i videla je da je moj stroj spreman… nastavio sam da joj stišćem grudi ali sam je blago ljubio po vratu…već je dobro bila uzbuđena i počela da ga dr*a…. Moje uzbuđenje je bilo jako i imao sam osećaj da ću svakom momenta da svršim. Lagano me odgurnula, sputila glavu i počela da ga guta, osećaj je bio svršššavaaaam a i ona je osetila ali je još jače me samo pritisnula…. Bio sam gotov osetio sam kako joj usta i grlo punim ali nije mi dala da se pomerim….Grčevito sam svršio podigla se i samo je rekla: – Daj ne čekaj sada će teta Sonja …. Sela mi je u krilo blago se natakla i onda počela da se nabija… Ljubio sam grudi, ljubio i bio van sebe… Osetio sam da je počela da hropti i znao sam da je blizu.( ću da ga vadim??) samo se nabijala i onda smo oboje u istoj sekundi svršavali…. Trzla se i na svaki moj dodir me odgurivala, trzala se i samo je rekla:- Bože pa kako to dobro radite….. Otišla je u kupatilo, ja za njom i dok se sređivala…poljubio sam je u vrat i rekao joj: -Kad god poželiš ja sam tu!!! Blago se nasmejala i rekla mi: Znam i veruj nije ovo zadnji put!!!  Seli smo ponovo, pili kavu… Otišla je u kuhinju i dok je prala šoljice, čuo sam moju suprugu kako dolazi. Naravno poljupci i kada je ušla pita je moja supruga:- Je li te Bogati tušio glupostima?? Nasmijala se i kaže joj:- Ma kakvi baš vam je muž zabavan…..Jednostavno ne mogu da verujem da sam imao piletinu na meniju!!!

 

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Uhhh, draga ovo čekam danima!!!

Zove Fata Muju: -Alo… -Alo dušo, šta ti je pita Mujo jer vidi ljutito kako …

Powered by moviekillers.com