Nedjelja , 20 Januar 2019
Početna / Zabava / Slike / Valdimiru je dosta i politike i svega!!! :D :D

Valdimiru je dosta i politike i svega!!! :D :D

Mujo i Fata se dogovore da odu na ljetovanje, međutim Fata zbog obaveza odgađa putovanje a Mujo odlazi i kaže joj čim stigne da će se javiti. Stigao Mujo, plaža prelijepa, sunce lijep smještaj i on šalje Fati e-mail. Kada je sve napisao greškom izostavi slovo i e-mail stiže ženi koja je tek sahranila muža. Žena pročita e-mail i onesvijesti se, prilazi sin i pročita šta je razlog što se žena onesvjestila -Draga, stigao sam. Ovamo je tako lijepo, jeste da je vruće ali naviknućeš se kao i ja. Željno te sutra očekujem Tvoj muž…

 

Mali Perica pravi nestašluke po kući. Mama nervozna i nervira je Perica pa mu kaže: -Peice sine, ti si glup ko tele!!! Perica ne obraća pažnju šta mu je mama rekla i nastavlja sa svojim nestašlucima, Mama već iznervirana ponovo će: -Perice, znaš li ti uopšte šta je tele? Perica podiže glavu i kaže mami: -Kako nebi znao, tele je dijete od krave!!!

 

Vraća se Mujo sa putovanja i onako umoran samo što je ušao kaže mu Fata: -Jooj, Mujo moj, nemoj da mi se brineš mnogo, samo da znaš da mi je neki dan jedan idiot idiotski uletio u haubu od auta i od haube napravio harmoniku. Mujo se odmah uznemiri i kaže joj: -A znal’ se kojom je brzinom kreten vozio? Ma šuti bolan Mujo, kreten jedan nije uopšte vozio, staj’o je.

 

Fata i Mersiha kafenišu i poće Mersiha da se žali Fati: -Draga Fato, onaj tvoj Mujo me juče jako uvrijedio, a nisam zaslužila! Pa, šta je sad Mujaga ti uradio, nešto ti ružno rek’o? -Ma, Fato,stavim ti ja novu profilnu sliku i Mujo napiše da sam ista svinja! I stvarno sam ljuta na njega. -Bona Mersiha ne ljuti se na mog Muju, on je blentav. On ti bona ljude procjenjuje po vanjskom izgledu.

 

Došao mladi pop u seosku crkvu. Velečasni ga savjetuje: -Kad ti dođe djevojka i kaže da se ljubila sa momkom to je 2x oče naš, ako su spavali 3x, ako su imali oralni sex 4x. Sljedečeg dana dolazi djevojka na ispovjed: -Oče griješila sam!!! -Bog je milostiv, On prašta. Kaži mi šta si zgriješila? -Sinoć sam se ljubila sa momkom -2x oče naš i Bog će ti oprostiti -Ali to nije sve vodili smo ljubav!! -4x oče naš i Bog će ti oprostiti. Ali imali smo i analni seks!! Pop ne znajući šta sad, ugleda crkvene dječake, istrča i upita ih: -Djeco, znate li vi šta Velečasni daje za analni seks?? -Nekad Milku, nekad Snickers, kako kad.

 

Kako nastaje trač u Bosni: Ide Suljina djevojka ulicom i reče komšinici: –Dobar dan. Ta je rekla Begajeti: –Vala viđeh onu Suljinu, reče mi dobar dan. Begajeta Senadi: –Rekoše mi da se ona Suljina jedva javi kome. Senada Amiri: –Reče mi Begajeta da je vidjela onu Suljinu, nešto nervozna bijaše kad joj se javljala. Amira Miri: –Čuh da je ona Suljina nešto nervozna, mora da ima problema. Mira Jeleni: – Čujm da je ona Suljina puna problema, samo šuti, ni s kim ne priča. Jelena Rasemi: –Vele da je ona Suljina skrenula od problema, dugovi i krediti sigurno. Rasema Mirsadi: –Rekoše mi da ona Suljina ima kredita do guše, za šta li ih je uzimala pobogu.

 

Mali Perica sjedi i plače. Nailazi Momo kućni prijatelj inače ljekar i pita ga: -Šta je Perice, zašto plaćeš? Perica mu nevoljno kaže kako ima veliki problem i zato plaće. Sjedne Momo pored njega i kaže Perici da mu objasni u čemu je problem. Pa, znate, ja kad spavam ja pričam… Momo se nasmija i kaže Perici: -Perice, pa svi mi ponekad kad spavamp pričamo, zašto to tebi je veliki problem? -Da, ali meni se onda cijeli razred smije!!!

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Mačke koje će nasmijati čak i najgrublju osobu

Mačke ne poštuju zakone prirode. Ako to niste znali onda očito ne znate ništa o …

Powered by moviekillers.com