Petak , 24 Maj 2019
Početna / Fashion / Makeup / Trikovi za šminkanje obrva VIDEO – Savršena

Trikovi za šminkanje obrva VIDEO – Savršena

Znate li da uopće nije svejedno kako ćete oblikovati obrve i hoće li one biti tanje ili deblje? Upravo o obrvama ovisi kako će vaše oči na kraju izgledati i hoćete li ih uspjeti istaknuti onako kako ste se nadali. Tanka je nit između toga hoćete li uspjeti ili ne i zato je važno znati kako oblikovati i našminkati obrve.
Šminkanje samo po sebi ili isticanje očiju zapravo nema smisla, ako vam obrve nisu oblikovane tako da naglase ljepotu vašeg lica. Zato je važno znati kako i pritom ne pretjerati, a što mnogi znaju napraviti kada krenu čupati obrve.
U nastavku pogledajte video o tome kako našminkati i oblikovati obrve.
Ukoliko ste jedna od onih koja još nije čupala obrve i o tome razmišlja već neko vrijeme, bilo bi dobro kada bi za prvi put otišli kod kozemtičara kako se ne bi dogodilo ono što je spomenuto u odlomku prije. Nažalost neke dlačice kada se počupaju više ne narastu, a sigurno ne želite veću prazninu na području iznad očiju.
Obrve možete čupati na nekoliko načina, a osim pincete tu je i vosak. Popularna metoda koja se koristi u mnogim salonima, a prije koje je dobro biti siguran kakav oblik želite jer bi kasnije moglo biti kasno.
Nakon što ste počupali obrve vrijeme je za šminkanje i završno oblikovanje. Nećete pogriješiti ako svaki put nakon čupanja počešljate obrve prema vanjskom rubu i prema gore. Ovdje je najvažnija simetrija koju kasnije možete istaknuti određenom olovkom ili sjenilom.
Šminkanje obrva je moguće, a slijede trikovi koji će vam u tome pomoći. Jedino što vam treba su olovka ili sjenilo. Potrebno je da njihova boja bude što sličnija vašoj prirodnoj boji kose kako ne bi izgledali neprirodno. Olovku treba povući u smjeru rasta dlačica i pritom biti oprezan. Možete iscrtavati dio po dio.
Kada ste prešli olovkom ili sjenilom preko obrva opet ih počešljajte da biste uklonili višak. Na kraju ne zaboravite na prozirnu maskaru koja će dodatno učvrstiti vaše obrve i koje će tako lijepo istaknuti vaše oči. Uvijek se vodite za tim da ne treba pretjerivati.

Komentari

Komentari

Pogledaj

Idealne ideje – YouTube

Best free WordPress themeKomentari Komentari

Powered by moviekillers.com