Srijeda , 15 August 2018
Početna / Zabava / Slike / Trikovi koji će vas sprečiti da napustite vežbe nakon 1 meseca i oblikujete svoje telo…

Trikovi koji će vas sprečiti da napustite vežbe nakon 1 meseca i oblikujete svoje telo…

Da li nastavljate odlaganje prvog dana u teretani? Da li danas “ponedeljak” nastavljate da značite? Samo za vas, prikupili smo načine da se motivišete da dovedete sport u svoj život.

Nemojte razmišljati o početku.

Ne bojte se da ste “crna ovca”. Ne svi su rođeni sa savršenim telom. Ljudi u teretani gledaju u ogledalo kako bi provjerili da li pravilno izvode vježbe, a ne da prime i lažiraju nove učesnike.

Ponašaj se kao da je igra.

Pokušajte da igrate sa konceptom. Uzmite kalendar i obeležite svaki dan treninga crvenim krstom. Vaš zadatak je da napravite neprekinuti lanac krstova koliko god možete.

Kupujte prelepu sportsku odeću.

Neki istraživači tvrde da crveno sportsko odelo povećava šanse za uspeh. Ovo je samo ono što vam treba.

Nađite teretanu blizu kuće.

Ovo će pomoći izbjegavanju izgovora kao što su “loše vrijeme”, “bez prevoza”, “ići ću sutra ili sutra”.

Stvoriti atmosferu.

Slušanje vaše omiljene muzike može uticati na vaše raspoloženje i dati vam pozitivne emocije. Obuka u dobro raspoloženju je već 50% vašeg uspeha.

Kupite tromjesečno članstvo.

Ovaj mali trik će pomoći da izazovete vašu pohlepu. Ako ste potrošili novac, bićete ekstra motivirani. Nemojte uzimati godišnje članstvo na samom početku – počnite sa malo koraka, a jednog dana to ćete učiniti na vrhu.

Napravite plan.

Rasporedite svoje posete u teretanu i opišite šta, kada i kako ćete to uraditi. Ovo će vam pomoći da organizujete svoje buduće vežbe i oslobodite svaku zabunu kada prvi put odete u teretanu.

Pripremite torbu za teretanu unapred.

Ovo je odličan trik koji sprečava vaše “Naah, nemam vremena danas” izgovore.

Unajmite ličnog trenera.

Dobar trener je “magični udarac” koji vam neće dozvoliti da se opustite tokom treninga. Uz pomoć profesionalnog trenera možete dobiti dobre rezultate.

Obučite se nečim lepim krajem meseca.

Uzmite sebi poklon, veliki ili mali. Zaista to zaslužuješ.

Šlag na vrhu – zaljubite se!

Ponovo se zaljubite u svoju ženu ili muža. Možda će to biti renesansa vaše veze. Bez sumnje, ljubav je najbolja motivacija. Šta mislite o ovim načinima motivacije? Podijelite svoje mišljenje s nama, i možda vas snažna disciplina nikad neće ostaviti!-Bright Side.ba-

Dogovorili se jarani da gledaju zajedno utakmicu. Naravno svi mogu osim jednog koji je oženjen. Utakmica počela, pive se otvorile hladne a atmosfera se polako grije, kad negdje na pola prvog poluvremena pojavljuje se i on. – Otkud ti? Nećete vjerovati, ja sjedim na kauču kad mi neko pokri oči… moja žena, u sexy donjem rublju, prozirna spavaćica, štikle, našminkana i onako me uze za ruku i povede u krevet. Tamo mi daje lisice i kaže: – Zaveži me za krevet. Ja je zavežem i ona mi kaže: – A sad radi šta najviše voliš! I evo ja doš’o….

Čeka Fata Muju da dođe s posla, no njega nikad. Prošlo sat, dva, tri, a Muje još nema. Fata ljutito dograbi mobitel i nazove Muju. Čim se Mujo javio, Fata se izdere na njega: – Pa gdje si ti bolan, ja ko luda čekam!!! Mujo smireno odgovara: – Fato, Fatice, sjećaš se one zlatarne u kojoj si vidjela onu ogrlicu u koju si se zaljubila? Fata odmah promijeni pristup i zaguguće na telefon: – Jašta, dragi, sjećam se … Mujo na to mrtav hladan ispali: – E, pa ja sam ti u kafani preko puta!

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Sluša Huso šta mu govore ali ima on odgovor!! :D :D :D

Kaže komšija Husi: “Huso bolan zar ti to ne vidiš. Cijeli komšiluk ti je*e tvoju …

Powered by moviekillers.com