Nedjelja , 17 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Ti si meni posebna

Ti si meni posebna

 

Profesor matematike šalje faks ženi:   “Draga ženo, Sigurno shvataš da su ti 54 godine, ja imam određene potrebe koje ti jednostavno više ne možeš kvalitetno i u potpunosti zadovoljiti. Sa svake druge strane gledano naš brak je skladan, zadovoljan sam s tobom kao ženom i doista se iskreno nadam da te ovaj faks neće previse povrediti ili uzrujati. Nakon posla idem do motela sa svojom 18 godišnjom asistenticom, ali doći ću kući pre ponoći. Tvoj muž ”Kada je stigao do motela, na recepciji ga je čekao pristigao faks od žene: “Dragi mužu. I ti imaš 54 godine, a u trenutku kada budeš čitao ove redove ja ću biti u drugom motelu sa 18 godišnjim konobarom iz obližnjeg bara, a budući da si genijalan matematičar sigurno ti neće biti teško za shvatiti da 18 u 54 ide puno više puta nego 54 u 18. Nemoj me čekati Tvoja žena

Upis’o se Mujo u KUD. Bira’o šta bi mog’o i na kraju se odluči da to bude HOR. Svaku drugu noć odlazi na sastanke hora i Haso ga upita odakle da se upiše u hor, kad nema žive veze sa pjevanjem. Mujo mu objasni da je to uradio jer mu Fata brani izlaziti, a ovako je slobodan svaku drugu noć. -Pa šta radite kad se sastanete upita Haso? -Čuj šta radimo, pijemo tulumarimo, štipkamo konobarice. Haso tek sad zbunjen pa će: -Pa kad onda pjevate? – Pa kad idemo kući!

Šeta Mujo sa dva psa. Nailazi mu jaran Haso pa će: -Ja ti lijepih paščadi, e vidim ba im lijepe dlake, jel’ ih češljaš redovno? -Ma, češljao sam ovog lijevog. A desnog? -Ma i njega češljam. Vidim dobro su građeni, sigurno treniraš s njima? -Trenirao sam ovog lijevog! -A desnog? -Ma, i njega treniram! Hasi ništa nije jasno, pa mu ljtito kaže:
-Što me bolan zajebavaš, znamo se dugo što odma ne kažeš oba, a ne lijevi, pa desni.. -Jarane izvini, to je zato što je lijevi pas moj!! -A desni? -Pa, i on je moj…

Mujo danima pokušava da ulovi Sulju na telefon, Suljo duguje novac ali nikako da uspije. Napokon uspije dobiti Sulju i kaže mu: -Pa đe si bolan Suljo? Suljo promrmlja: – A eto …Mujo nastavlja: -Pa kako si jarane? Suljo opet kratko: – Dobro … Mujo ne odustaje: – A kako su žena i djeca? Suljo i dalje mumlja: – Dobro … Mujo napokon ga upita: – Slušaj, jarane, kad ćeš mi vratiti one pare? S druge strane se začuje: – Poslije zvučnog signala ostavite poruku!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

I mi smo ponosni roditelji i mi znamo da volimo.

Ponosni, zabrinjavajući i nježni osjećaji roditelja ne nalaze se samo u ljudskim bićima. Naši četveronožni prijatelji …

Powered by moviekillers.com