Nedjelja , 20 Januar 2019
Početna / Zabava / Slike / Tako je kad imaš nerazumnu ženu :D :D

Tako je kad imaš nerazumnu ženu :D :D

 

Mujo i Fata na klupi u parku maze se, ljube, ruke lete po cijelom tijelu …. Fata uzdiše od uzbuđenja, pa šapće Muji na uho: Mujo moj, mi kad se uzmemo, imat’ ćemo troje djece … Mujo je pogleda ispod oka: Kako to znaš, bona?? Fata ga zagrli i poljubi i kaže: Pa eno ih sad bolan kod moje matere

 

Organizovali štrajk Crnogorci, okupilo se 5-6 hiljada ljudi. Štrajk organizovali zbog nezaposljenosti. Slučajno naiđe jedan gospodin sa novim Mercedesom, zaustavi se i pita jednog od štrajkača: Je li, šta to radite? Ovaj mu odgovori da štrajkuju zato što nema posla. Gospodin izvadi vizitku iz džepa i kaže štrajkaču: Evo možeš odmah da počneš da radiš kod mene u mojoj firmi. A štrajkač će njemu: Pa đe nađe baš mene od ovih 5000 ljudi.

 

Radio Mujo u rudniku uglja, i jednog dana dogodi se nesreća u njegovoj smjeni. Dosta njegovih kolega nažalost je stradalo, a među njima i cijela Mujina ekipa. Mujo je bio samo malo povrijeđen i kad se vratio kući poslije mjesec dana provedenih u bolnici, upita ga Fata: Bolan, Mujo, jel znaš da su sve komšinice dobile odštetu od 50 hiljada eura za stradale muževe, a ja jedva hiljadu za tvoju povredu? Fata ga pogleda ispod oka i upita: Al’ reci ti meni, gdje si ti bio kad se urušilo? Mujo slegne ramenima i kaže: • U WC-u. Fata zavrti glavom i rkaže odlazeći u kuhinju -E, moj Mujo, kad god se pare dijele, ti negdje sereš.

 

Petak kraj radnog vremena Mujo sretan krene kući se predomisli i umjesto da ode kući, proveo je vikend zabavljajući se sa prijateljima. Kada se konačno vratio kući u nedjelju uvečer, Fata ga je dočekala sa nekoliko sati vriske i dernjave. Na kraju ga Fata ozbiljnim glasom upita: Kako bi bilo da me ne vidiš idućih nekoliko dana??? Mujo nije mogao vjerovati, pogledao je, nasmiješio se i rekao: Juupi, pa to bi bilo super! Došao i prošao ponedjeljak, a Fatu nije vidio. Utorak i srijeda također prođoše a Fatu nije vidio. Dolazi i četvrtak… otekline su malo splasnule i mogao ju je vidjeti malo na desno oko..


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Mačke koje će nasmijati čak i najgrublju osobu

Mačke ne poštuju zakone prirode. Ako to niste znali onda očito ne znate ništa o …

Powered by moviekillers.com