Utorak , 20 Novembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Svi mi imamo životnu priču, a ovo je moja!!!

Svi mi imamo životnu priču, a ovo je moja!!!

Moja priča je komplikovana, ja sam usvojen sa 15 dana života. Moj otac mi ustvari nije otac, nego deda. Cela ta priča mi je jako teška i kako sam sve stariji sve mi je nekako teže. Imam 23 godine, završio sam studije i počeo da radim u vojsci. Život je počeo nekako da ide na bolje, posle svih loših stvari koje su mi se desile. Za život ovim ljudima neću moći da se odužim za sve što su uradili za mene, i što su me podigli kad niko nije hteo. Danas ih gledam kao da su oni moja deca, stari su i bolesni. Dajem sve od sebe da uvek budem uz njih i da im pružim sve, ali to je retko kad moguće. Saznao sam da imam brata po majci koji je 3 godine mlađi od mene, znam gde je, i šta radi. Ali se nikad neću javiti. Ne znam kako bi reagovao na to. Mnogo sam izgubio,imam još samo ovo dvoje i za njih život dajem. Nije roditelj ko te rodi,već onaj ko te odgaji u veme kad su oni zbog tebe danima gladovali i smrzavali se. Svako ima svoj životni put. Moj je bio ovakav, ali uvek imam osmeh na licu, zbog njih.-Ispovesti-

Sreli se Mujo Hasu u čaršiji i Haso upita Muju: -Mujo, bolan, čuo sam da imaš problema sa srcem, jes’ bio kod doktora? Mujo potvrdno klimne glavom, a Haso nastavi: – I, šta ti je rek’o? Mujo uzdahne: – Jarane moj, svašta mi je napričao. Moram prestati jesti meso s roštilja, masno meso, da moram ostavit’ rakiju i pivo, da se moram prestat’ nervirat’ zbog nogometa i da moram prestat’ trčat za tuđim ženama … Haso u nevjerici upita: – Bogami, ne valja i štaš’ sad? Mujo slegne ramenima: – A nema mi druge moram mijenjat’ doktora!

U sudnici, sudija čita optužnicu muškarcu koji je ubio ženu i punicu… Sudija: – Gospodine, optuženi ste jer ste na smrt lopatom prebili svoju punicu !!! Tada se iz zadnjeg reda začu glas: -Go*no! Sudija se nakašlja pa nastavi: – Optuženi ste jer ste i svoju ženu prebili na smrt sa lopatom !!! Opet glas iz zadnjeg reda: -Go*no ušljivo! Sudija već isprovociran kaže: – Vi u zadnjem redu, razumijem da niste bili u dobrim odnosima s optuženim, ali takav prost rječnik ovdje neću tolerisati. Ako još jednom kažete nešto prosto bit ću prisiljen novčano vas kazniti! Tada osoba iz zadnjeg reda kaže: – Živim kraj tog ušljivog gov’ara već 10 godina, i kad god pitam da mi posudi lopatu on kaže da nema!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Zaigrajmo malo detektiva!!! :D

Ovdje vam donosimo neke koje su izazvale brojne komentare i reakcije… Pogledajte ovu sliku-… Vidite …

Powered by moviekillers.com