Ponedjeljak , 23 Juli 2018
Početna / Zabava / Slike / Švabice u Bosni :D :D :D

Švabice u Bosni :D :D :D

Čule Švabice kako su Bosanci dobri u krevetu i upute se u Bosnu. Put i navede na Vlašić planinu. Ali planina ko planina, iznenada zapuše olujni vjetar, kiša, snijeg i one ugledaše kolibu. Pokucaju i otvara im čiča koji ih lijepo ugosti. Napolju snijeg, oluja, vatra gori u kolibi, toplo lijepo  i Švabicama naumpalo pa će čiči: -Stari, bil’ ti šta radio?! -Može, može samo da se pripremim. Ode čiča u drugu sobu i čuju Švabice neko lupanje. Provire kroz ključaonicu, a čiča alatkom razbija orahe. Vrati se čiča odradi Švabice. Švabice zadovoljno se zahvale čiči i poslije nastave putovanje. Poslije niz godina opet Švabice došle u Bosnu i sjete se čiče pa pravac Vlašić. Nađu kolibu, nađu čiču i opet isto ponude seks čiči. Čiča im kaže: -Može, može samo da se pripremim. Ode čiča u drugu prostoriju i čuju one čudnu buku. Provire kroz ključaonicu, a tamo čiča alatkom razbija kokosove orahe. Kada je izašao pitaju ga one: -Dobro čiča prije desetak godina razbijao si orahe, a sada kokosove orahe?? -A, da vam kažem:- Obnevidilio se Bogami, obnevidilo!!!

Razgovara advokat s klijenticom koja se želi razvesti. – Pije li vaš muž? – Ne, ne pije. – Droga? – Ma nema on pojma što je droga. – Malo zarađuje? – Ne, ima plaću tri hiljade km. – Tuče li vas? – Ne, ne pada mu na pamet! – Ne brine se o djeci? – Jako dobro se brine o njima. – Vara li vas? – Nikad me nije prevario, nije on takav. – Ne pomaže vam u kući? – Pomaže. Radi mnogo stvari. – Pa koji je onda razlog za rastavu, draga gospođo? – Sve on to radi, ali da VIDITE S KOJIM IZRAZOM NA LICU…

Časna sestra u vozu , prekoputa nje sjedi žena, super obučena. Gospođo, dobra vam ta bunda?-Bila sam na večeri s jednim gospodinom, lijepo smo proveli ostatak večeri i kupio mi bundu. Zgleda nju časna pa je ponovo upita: Odakle vam te čizme? -Bila sam prije par dana isto s jednim gosp. na ručku, odveo me kući i kupio mi čizme. A taj skupi nakit? -Bila sam na kruzeru , upoznala kapetana i kupio mi nakit. Kad se časna vratila u samostan, fra Jozo kuca na vrata, a časna: -GUBI SE SA VRATA NE TREBAJU MI TVOJE KARAMELE.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Meni je ipak ženski fudbal najdraži :D

Odlučio direktor da odvede službenicu i prodavačicu na ručak. Izađu u egzotičan restoran, naruče jelo …

Powered by moviekillers.com