Srijeda , 24 April 2019
Početna / Zabava / Slike / Šta se dešava sa Pamelom Anderson??!

Šta se dešava sa Pamelom Anderson??!

S obzirom na to da je zakoračila u šestu deceniju, glumica definitivno više nije u formi kakvoj je bila.

Svi se sjećamo njenih vrelih scena iz serije “Čuvari plaže”, zahvaljujući kojima je i postala seks simbol devedesetih godina.

Osim toga, Pamela je bila najpoznatija Plejboj zečica u istoriji. Naslovnicu najpopularnijeg muškog magazina krasila je čak 14 puta. Kako danas izgleda nekadašnja seks bomba pogledajte u galeriji.

IZVOR: Espreso.ba

 

Imam 11 godina. U trećem mjesecu ove godine primjetila sam da kada stavim ruku na trbuh osjetim neko kucanje oko pupka. Mislila sam da sam možda trudna. Užasno se bojim trudnoće!!! Nisam još nikada imala dečka, a kamoli da sam spavala s njim, al mislim da sam trudna jer to kucanje osjetim tačno oko pupka, Je li moguće da sam trudna ako sam se samozadovoljavala ili to uopšte nema veze sa trudnoćom… a jojo!!!

Otišla sam sa dru­gom na jezero na kupanje i kam­po­v­anje, spavali smo u jed­nom šatoru. Kada sam se presvlačila rekla sam mu da se okrene na drugu stranu. Spavali smo zagrl­jeni pola noći, ništa nije pokušao. Ne znam da li je on svjes­tan da danas ne bismo bili u vezi da je on nešto pokušao. Uvek sam se osećala sig­urno uz njega i volela to što me pre svega poš­tuje.

Vraćam se ja sa trčanja, u trenerci i muškom duksu sa kapuljačom,da uđem u zgradu a vrata zaključana… ja u štekić (imamo jedan ključ), blentavci od cimera nisu ostavili ključ tu. Obilazim besna oko zgrade, bacam kamenčiće u prozore, ni jedan se ne javlja… ja šta ću, otvoren jedan prozor, krenem da se penjem da ulazim tuda.
Sve bi bilo u redu da ja nisam niska, pa pokušavala 15 min da dohvatim da se uvučem, i da me dva pandura nisu skinula sa prozora taman kad sam uspela do grudi da se zakačim (komšije mislile da sam provalnik)…
Evo panduri upravo odoše jer sam im na kraju kafu skuvala, a cimeri koji su obojica igrali igricu sa slušalicama se i dalje smeju i zovu me delikvent…
Stiže meni poruka na fejsu od dečka koji je sa mojom drugaricom:-Hoćeš oko 4 da odemo na piće? Napišem ja tu njemu dugometražnu poruku da je stoka i skinem ga sa fejsa, pošaljem i drugarici da joj je dečko prolupao.
Ulazi posle 15 minuta brat i kaže: -Javiće ti se danas dečko od tvoje frendice, ima slobodno mesto u firmi pa da se dogovorite da počneš radit. Ja i moj dug jezik.
Imam verenika koga volim, ali ne živimo u istoj državi.Dolazi kod mene jednom mesečno, čim ode inostranstvo
meni postane dosadno pa spavam sa rođakom kako bih ubijala vreme dok verenik ne dođe. Još niko nije posumnjao u moj odnos sa rođakom. Moram priznati da je mnogo dobar u krevetu, uvek ima vremena za mene, šteta što mi on nije dečko.

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

“Žena mora svako jutro da pojede ovo kako bi bila zdrava i mršava”

Kardiovaskularni hirurgdoktor Emir Solaković, privlači pažnju svojim izjavama o zdravom načinu života prije svega jer se …

Powered by moviekillers.com