Ponedjeljak , 23 Juli 2018
Početna / Zabava / Slike / Šta bolan čitala!!? :D :D :D

Šta bolan čitala!!? :D :D :D

Krenuo Lala u grad, a komšija inače šaljivčina veliki kaže mu da pita Lalinog advokata za onu njegovu stvar. Došao Lala, pokuca i čuje glas s druge strane: -Ko je? -Ta, ja sam Lala!!! Advokat doručkuje pa opet onako punih usta: -Šta ‘oćeš? -Ma ja ništa, ali moj komšija rekao da vas pitam za onu njegovu stvar. Advokat će ljuto: -Reci mu da mu je**em sve po spisku u familiji!!! Lala opet pokuca i pita: -Da oni dođu vamo ili ćeš ti otići tamo??

Policijska patrola već drugi put prolazi ulicom i vidi na trotoaru čovjek čuva tele. Izlazi policajac i kaže mu: -Molim vas, ne smijete u sred grada da držite tele. Čovjek pogleda policajca pa će mu: -Jarane, nije ovo tele?? Policajac iznenađen, pa će: -Ma kako nije valjda ja znam šta je tele!! A čovjek će ponovo: -Ma jarane, ovo je mito, a tele je gore na ispitu!!!

Svađaju se Mujo i Fata. Svađa bučna i na kraju i neki tanjir je završio na zidu. Fata se ljutito spakova i pravac materi… Dolazi Fata mami sva uplakana, žali se kako joj je Mujo svašta rekao i nagovorio i da se neće vračati Muji. Mati ko mati, pokušava da je smiri i kaže joj: -A, šta ti je to rek’o bona? Fata kroz plač joj kaže: – Rek’o mi je da idem kvragu! Mama u čudu pa joj kaže: – I ti došla baš meni, jadna ne bila?


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Meni je ipak ženski fudbal najdraži :D

Odlučio direktor da odvede službenicu i prodavačicu na ručak. Izađu u egzotičan restoran, naruče jelo …

Powered by moviekillers.com