Nedjelja , 17 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Sluša Huso šta mu govore ali ima on odgovor!! :D :D :D

Sluša Huso šta mu govore ali ima on odgovor!! :D :D :D

Kaže komšija Husi: “Huso bolan zar ti to ne vidiš. Cijeli komšiluk ti je*e tvoju Fatu.”….On šuti i ništa na to. Kad eto i Muje i on te iste riječi njemu: “Bolan Huso ćuo sam da ti komšiluk je*e Fatu.” A on na to : “Pa jeste našli su nju glupu pa što da ne je*u. Što mene ne može niko da je*e…”

 

Sedim u bol­nici i cekam da me lekar pro­zove. U pro­tek­lih 15 min­uta prošlo je 9 med­i­cin­skih ses­tri; to se nose tange, minđuša u nosu, isfeni­rane, našminkane, ne zna se koja je lepša. Gledam ja njih tako i pomis­lih a zato se ovaj moj malo malo pa razboli, te ga boli glava te noga te ruka.. E nećeš ti meni više u bol­nicu, ja ću kod kuće da te lečim!

Muji se svidjela prelijepa djevojka koja je inače nastavnica vjeronauke. Pozove je Mujo da izađu zajedno i ona pristane. Izlaze na prvi spoj i Mujo joj ponudi da odu popiti piće. Ona ga odbi sa obrazloženjem, šta bi sutra učenici rekli da je vide. Nakon duže šetnje, sjednu na klupu i Mojo joj ponudi cigaretu. Ona ga ponovo odbije uz obrazloženje, šta da je neko vidi i kako sutra da objasni svojim učenicima. Krenu polako kući i prolazeći pored hotela Mujo joj kaže: -Šta misliš da svratimo?? -Zašto ne odgovori ona. Mujo u šoku upita: – Čekaj, nije mi jasno … Pa šta ćeš reći svojim učenicima na vjeronauci? A ona hladnokrvno odgovori: – Upravo ono što im uvijek govorim: -Ne morate piti i pušiti da biste se dobro proveli!

Tri jaranice Mersiha, Habiba i Fata sjede i dogovaraju se kako se riješiti svojih dosadnih muževa. Smislile su plan i samo treba muža namamiti na prozor. Mersiha na petom spratu, zovne Hasu da ko fol pogleda nešto. Haso ko blesav zino i razgleda i Mersiha ga gurne. Pada Haso i čuje se: -Majku ti je**m i TUP. Habiba isto tako sa trećeg sprata prevari Sulju i opet se samo čuje- Majku ti je**m i TUP. Fata sa Mujom žive na prvom spratu i zove ti ona isto tako Muju da ko fol nešto vidi. Mujo otvori prozor i razgleda i ništa. Fata ga gurne kad čuje se: -E sad ću da  ti je**m  mater….

Dolazi Mujo, umoran i nikav sa posla. Ode da se malo opere, ulazi u kuhinju i pita svoju Fatu: -Fato bona, tako sam umoran i gladan ko vuk, šta si nam napravila za večeru. Fati očito naumpalo pa obukla se u seksi rublje i kaže mu: -Moj Mujo, možda sam sebe pripremila!!! Mujo je lijeno pogleda pa će: -Pa dobro znaš Fato da mi je zabranjeno masno….

Došao jaran Haso u obilazak jaranu Muji. Mujo malo bolestan. Kupio Haso kilu jeftinih jabuka i neki sokić. Zasjeo Haso dobro i kad je trebo da krene kaže njemu Mujo: -Jarane, malo ti je sada kasno da ideš. De ti fino ostani na konaku pa sutra ujutru polako. Pristane Haso i kad se trebalo spavati kaže on Hasi: -Jarane, hoćeš li s nama u sobi spavati ili ćeš na sprat da spavaš sa bebom? Konta Haso:- Ma kakva beba, ne želim čitavu noć da budem budan uz malo derište i kaže Muji: -Ma ja ću sa tobom i Fatom, malo će biti tijesno ali nema veze. Ustali ujutru i čekaju u avliji jutarnju kafu. Stiže kafa i donosi je prelijepa djevojka pa će: -Jeste li se naspavali, ja sam Beba. Gleda Haso pa će: -E, Bebo ja sam magarac!!!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

I mi smo ponosni roditelji i mi znamo da volimo.

Ponosni, zabrinjavajući i nježni osjećaji roditelja ne nalaze se samo u ljudskim bićima. Naši četveronožni prijatelji …

Powered by moviekillers.com