Nedjelja , 21 Oktobar 2018
Početna / Zabava / Slike / Samo da se zna: Nisam ja babo je**c!!!

Samo da se zna: Nisam ja babo je**c!!!

Mladić koji je već duže vrijeme proveo u bolnici i bio njegovan od vrlo zgodne bolničarke, zaljubio se u nju i jednog dana joj rekao: – Ja sam zaljubljen u vas i ne želim da ozdravim! – Ne bojte se – reče ona ljupko – nećete ozdraviti! Doktor je također zaljubljen u mene, a jutros je vidio kada ste htjeli da me poljubit

Jedna žen dođe kod svog doktora na pregled, međutim on ima veliku gužvu pa je posalje svom mlađem kolegi s kojim djeli ordinaciju. Pet minuta kasnije, žena izjuri iz ordinacije i pocne vrištećii trčati niz hodnik. Zaustavi je stariji doktor i smiri te odvede u svoju ordinaciju da mu se izjada. Pet minuta kasnije, stariji doktor uleti u ordinaciju mlađeg kolege i bijesno upita:  – “Šta vam je, kolega! Gospođa ima 63 godine i muža, troje djece i sedmero unucadi! Zašto ste joj rekli da je trudna!?”  Mladi lijecnik, bez da digne pogled sa kartona kojeg je ispunjavao upita:  – “Jel’ još štuca?”

Dodje peder kod doktora.  – Doktore, jako me boli tu nesto iznutra…  – Ajde nagnite se sad cemo vidjeti. Gdje?– Tu, doktore tuuu, dublje, dublje…  – Gdje, jel tu?  – Daaa, daaaa, tuuu doktore, oooh, jos dublje jos…  – Aha, evo nesto sam nasao.  I izvuce doktor ruzu.  – E, doktore, to je za Vas.

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Polako, nikada ne sudite o ljudima na prvi pogled!!!

Brat moje prijateljice je video moju sliku kod nje u telefonu i….poslao mi zahtev za prijateljstvo …

Powered by moviekillers.com