Nedjelja , 21 Oktobar 2018
Početna / Zabava / Slike / Sam pao sam se udario!!! :(

Sam pao sam se udario!!! :(

Bio sam oženjen, ostavila me nakon par mjeseci braka, ja sam bio kriv. Ubrzo nakon nje našao sam drugu, zaljubio se i mislio to je to, bio istinski sretan. Sve do prije par mjeseci kada sam sasvim slučajno naletio na bivšu ženu. Iskreno, nikad je ljepšu nisam vidio. Blistala je. Srce mi se steglo. Vidio sam kako je muškarci gledaju, okreću se za njom i staro i mlado. Htio sam da puknem od ljubomore i zavisti. Raspitao sam se i saznao da ima drugog, planiraju vjenčanje, kažu da je jako sretna. Pogađa me to. Shvatio sam da je još volim. I ne, nije me pogodilo to što je toliko lijepa, pogodilo me što je sretna sa drugim, što opet nekog voli toliko da će se udati za njega. Znam je, nikada se ne bi udala bez ljubavi. Na svoju djevojku više i ne obraćam pažnju. Samo mislim o bivšoj zeni, o danima sa njom, njenom osmijehu… Ne znam šta ću, hoću da puknem.

Sjedi ekipa za stolom i karta se. Haso se zadubio u karte i polako nekad dobije, nekad izgubi. Ulazi Mujo i kaže Hasi: -Fino Bogami, ti se ovdje kartaš a kod kuće ti Mersiha švalera sa tvojim jaranom. Haso ko opržen skoči i ljutito izleti vani. Nakon petnaestak minuta vraća se za sto, mirno sjeda i uzima karte. Gleda ga ekipa, pa im nije ništa jasno i upita ga Ibro: -Jel’ bolan šta bi koji je tvoj jaran? -Ma, džaba sam samo išao, nikad čovjeka nisam vidio.

Polaže Crnogorac vozački ispit već dvadesetak puta. Ulazi u auto. Unutra već sjedi instruktor i dva člana komisije. Sjeda, veže se, vadi 100 eura i stavlja ih poviš glave, kod štitnik od sunca. Član komisije iznenađeno upita: -Što je to, jel to mito …?? Crnogorac: -A nu čoće, jezik ne pregrizo, kakav mito, to je za onog ko mi muštuluk uzme!!!

Sjedi stariji čovjek u vozu, a preko puta njega mladić, istetoviran, piercing, irokeza. Gleda čovjek u mladića non stop i ovaj to primjeti pa mu kaže: Šta buljiš stari? Stariji čovjek mu hladno odgovori: Ništa ništa sinko. Mladić očito nezadovoljan odgovorom ponovo ga pita: Ma pitao sam sta buljis? Vidi čovjek da mora uči u duel sa mladićem pa mu kaže: Ma gledam te … I sjetim se kada sam ja bio mlad, znao sam feštati, napiti se, ići kući pjevajući… Mladić već drsko: Da, i šta onda stari, tvoje je vrijeme prošlo. Stariji čovjek nastavlja: I tako sam se znao jako napiti, da sam kad bi došao kući je**vo i kokoši. I šta onda stara budalo, jesi ti normalan?? Starariji čovjek mu kaže: Pa ništa… Sve te gledam da nisi možda moj.

Mujo u kafani pijucka svoje pivo, čeka jarana Hasu. Osjeća glad pa nazva Hasu na mobitel: Jarane, ideš li? Stižem za desetak minuta, kaže mu Haso. -De, bolan kad naiđeš pored pekare kupi mi jedan dopi*njak. Hasi nije jasno šta je rekao pa ga upita: Šta bolan da ti kupim u pekari? Pa rekao sam ti dopi*njak, sad glasno ponovi Mujo. Hasi nije ništa jasno pa će ponovo: Kakav bolna dopi*njak iz pekare, jesi li ti to pijan? Ma nisam bolan Haso, to ti je ono pecivo što im uvijek stoji pored pice, al sam mu zaboravio naziv…

 

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Polako, nikada ne sudite o ljudima na prvi pogled!!!

Brat moje prijateljice je video moju sliku kod nje u telefonu i….poslao mi zahtev za prijateljstvo …

Powered by moviekillers.com