Subota , 26 Maj 2018
Početna / Zabava / Slike / Sada sam često sa pivom u ruci….

Sada sam često sa pivom u ruci….

Imala sam 14 godina kad sam se je*ala sa jednim likom kasnije sam abortirala i pokusala se ubit jer je on bio hodza ali naravno bio je turbo hodza mislim pio je i sve to moji nikad nisu saznali za to viđam ga cesto ima curu ja se kre*em neobavezno ali iz dosade pijem dosta jer se tako sjecam na njega sa pivom u rucii i kajeem se…

Popisivač vrši popis, anketira Muju i Fatu. Fata u kući i popisivač anketira Fatu pa izlazi napolje da i sa Mujom završi. Kad je uzeo sve potrebne podatke i od Muje, popisivač kaže Muji da želi nešto da ga pita jer mu je čudno.
Gospodine Mujo, moram vam nešto u povjerenju kazati!! Pa de kad si navalio kaže njemu Mujo nezainteresovano.
Na pitanje-Kol’ko puta vodite seks mjesečno vi ste rekli dva puta, a vaša Fata je rekla četiri puta, pa eto samo da
znate. -A, to, ma nema frke, čim vratimo kredit i ona će dva puta kao i ja , ništa se ti ne sikiraj za to!!!

Učiteljica pita djecu: Šta znači riječ OČIGLEDNO? Javlja se mali Marko: Pa, drugarice učiteljice, evo ovako… Moj tata vozi MERCEDES, mama vozi OPEL KADET, a baka vozi DŽIP – OČIGLEDNO – mi imamo para! Učiteljica:
Bravo, Marko, odlično si ovo objasnio! Da vidimo dalje, ko se javlja? Perica! ‘Ajde, Perice, objasni nam ti, šta znaci riječ OČIGLEDNO? Perica: Moja baka svako jutro ide na livadu. Ispod lijeve miške nosi ALGEMAJNE CAJTUNG, a ispod desne VAŠINGTON POST. Učiteljica (zbunjeno): I onda, Perice? Perica: Pa, ništa. Baba ne zna njemački, a nema pojma ni engleski – OČIGLEDNO ide da sere!

Haso i Mersiha otišli da odrade posao na njivi i samo što su počeli kad Hasi stiže poruka od ljubavnice Dođi, sama sam tri sata kod kuće… Pročita Haso poruku, a Mersiha ga pita: Ko je?? Haso će: Jao ženo, evo javiše mi da je Ibro umro, moram iči, ti radi pa se čujemo poslije… Ode Haso i ostavi Mersihu na njivi da kopa. Poslije nekih tri sata vraća se i kaže Mersihi: Nećeš vjerovati. Ja odem do Ibrinih, kad on živ i zdrav. Al kad sam već došao, sjednem popijem kafu malo se ispričamo i evo mene. Ne mogu da vjerujem da se ljudi šale na takav način! A Mersiha će:
Ovaj svijet je totalno poludio. Evo kad si ti otišao, naiđoše dvojica polu pijanih cestom i pravo meni. Kažu, ili da im pjevam, ili da skidam gaće…! I, šta si ti uradila? – upita je Haso. A Mersiha će: Pa, kako bolan da pjevam crni Haso, kad je Ibro umro?


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Babi naumpalo, a deda u problemima :D :D :D

Utrča cigo u ambulantu i kaže: -Pomagajte ujela me zmija!!! Dotrča doktor i kaže: -Gdje …

Powered by moviekillers.com