Ponedjeljak , 23 Juli 2018
Početna / Zabava / Slike / Sad sam ja skontala što onaj moj…. :(

Sad sam ja skontala što onaj moj…. :(

Sedim u bol­nici i cekam da me lekar pro­zove. U pro­tek­lih 15 min­uta prošlo je 9 med­i­cin­skih ses­tri; to se nose tange, minđuša u nosu, isfeni­rane, našminkane, ne zna se koja je lepša. Gledam ja njih tako i pomis­lih a zato se ovaj moj malo malo pa razboli, te ga boli glava te noga te ruka.. E nećeš ti meni više u bol­nicu, ja ću kod kuće da te lečim!

Muji se svidjela prelijepa djevojka koja je inače nastavnica vjeronauke. Pozove je Mujo da izađu zajedno i ona pristane. Izlaze na prvi spoj i Mujo joj ponudi da odu popiti piće. Ona ga odbi sa obrazloženjem, šta bi sutra učenici rekli da je vide. Nakon duže šetnje, sjednu na klupu i Mojo joj ponudi cigaretu. Ona ga ponovo odbije uz obrazloženje, šta da je neko vidi i kako sutra da objasni svojim učenicima. Krenu polako kući i prolazeći pored hotela Mujo joj kaže: -Šta misliš da svratimo?? -Zašto ne odgovori ona. Mujo u šoku upita: – Čekaj, nije mi jasno … Pa šta ćeš reći svojim učenicima na vjeronauci? A ona hladnokrvno odgovori: – Upravo ono što im uvijek govorim: -Ne morate piti i pušiti da biste se dobro proveli!

Tri jaranice Mersiha, Habiba i Fata sjede i dogovaraju se kako se riješiti svojih dosadnih muževa. Smislile su plan i samo treba muža namamiti na prozor. Mersiha na petom spratu, zovne Hasu da ko fol pogleda nešto. Haso ko blesav zino i razgleda i Mersiha ga gurne. Pada Haso i čuje se: -Majku ti je**m i TUP. Habiba isto tako sa trećeg sprata prevari Sulju i opet se samo čuje- Majku ti je**m i TUP. Fata sa Mujom žive na prvom spratu i zove ti ona isto tako Muju da ko fol nešto vidi. Mujo otvori prozor i razgleda i ništa. Fata ga gurne kad čuje se: -E sad ću da  ti je**m  mater….

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Meni je ipak ženski fudbal najdraži :D

Odlučio direktor da odvede službenicu i prodavačicu na ručak. Izađu u egzotičan restoran, naruče jelo …

Powered by moviekillers.com