Petak , 24 Maj 2019
Početna / Zabava / Slike / RUSKI I SLOVENAČKI MANIJACI OTIMAJU DECU NA NOVOM BEOGRADU!!!?

RUSKI I SLOVENAČKI MANIJACI OTIMAJU DECU NA NOVOM BEOGRADU!!!?

Plavušan visok 1,95 cm s jarećom bradicom i žena s dugom crnom kosom slikaju najmlađe i vrebaju ih iz automobila!

Na društvenoj mreži, Fejsbuk počelo je da se širi upozorenje koje svaki roditelj mora da pročita. Naime, kako je napisano, u zadnjih dvadesetak dana je u više navrata viđena grupa stranaca koja sa profesionalnim aparatima slika decu po parkovima i igralištima blokova Novog Beograda. U pitanju su najmlađi stanovnici u rasponu od 5 pa sve do 18 godina, sa tim što bi najmlađe pitali za godište i slikali izbliza, dok bi starije fotografisali sa veće udaljenosti. Nakon toga, udaljili bi se u nepoznatom pravcu.

 

Kako stoji u objavi, oni su su poslednji put uslikani u Bloku 62, a upisane su im i registarske oznake. Takođe, fotografisani su sa leđa. Prema informacijama koje su dostupne, radi se o 5 osoba i više. U pitanju je muškarac plave boje kose, visine oko  1,95 cm, sa jarećom bradicom i žena crne duže kose visine do 1,75 cm. Ovi muškarci su više puta viđeni u Blokovima.

Kako je napisano, oni su se nakon slikanja dece, odvezli u automobilu Audi Q7 crne boje, ruske reg oznake A669AT-799. Drugi muškarac, crne kose, sa još 2 ženske osobe se udaljio u vozliu Seat Leon, sive boje, reg. oznaka iz Slovenije, LJ JH-770.

Svi imaju tetovaže na sebi, a policija je navodno upoznata sa celim slučajem, stoji na društvenim mrežama. Tamo piše da po mišljenju iskusnog inspektora policije, ne treba isključiti mogućnost tipovanja pred otmicu izabrane dece.

 

 

Povodom celog slučaja, oglasilo se i ministarstvo unutrašnjih poslova u saopštenju gde naglašavaju da policiji nije prijavljen slučaj da su nepoznate osobe jutros u parkovima u novobeogradskom Bloku 62 slikale decu uzrasta od 5 do 18 godina, kako je objavljeno na društvenim mrežama.

– Policija je, uprkos tome što nema zvanične prijave, odmah proverila vlasnike automobila „audi Q7“ i „seat leon“ stranih oznaka, čiji su registarski brojevi objavljeni na društvenim mrežama. Ustanovljeno je da je reč o stranim državljanima koji, kako su rekli, trenutno borave u Beogradu gde snimaju muzički spot. Oni su negirali bilo kakvo snimanje dece, a uredno su prijavili svoj boravak u Srbiji. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzeće sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi proverili istinitost navoda iznetih na društvenim mrežama, stoji u saopštenju. Oni su dodali da će policijski službenici pojačati u narednom periodu patrole u opštini Novi Beograd kako bi sprečili eventualno izvršenje nekog krivičnog dela na štetu najmlađih sugrađana.

Ministarstvo unutrašnjih poslova takođe poziva građane da ovakve situacije, ukoliko ih uoče, odmah prijave policiji. IZBOR: Espreso


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Komšija Mika ima rješenje za sve :D

Vraća se pijanac sa dočeka sav ispovračan kući i sreće komšiju Miku: “Zdravo komšija, kako …

Powered by moviekillers.com