Utorak , 19 Mart 2019
Početna / Zabava / Slike / Prije 15 GODINA omiljena PLEJBOJ PLAVUŠA izgledala je OVAKO, a sada…..

Prije 15 GODINA omiljena PLEJBOJ PLAVUŠA izgledala je OVAKO, a sada…..

Viktorija Silvstet nedavno je fotografisana tokom odmora u Sardiniji, a fotke ove zanosne plavuše oduševile su hordnu njenih fanova – i sa 44 godine ona ima telo devojke!

Vitka figura je apsolutno ista kao i u djevojačkim danima kada je krasila naslovnice “Plejboja”, “Maksima”, “Glamura”, a noge i bujne grudi i dalje su njeni najjači aduti.

Viktorija je i dalje zanosna

Podsjetimo, švedska manekenka proslavila se sredinom devedesetih kada je kao mis Švedske postala poznata javnosti, da bi nakon toga harala modnim pistama u Evropi radeći za brendove pout Armanija, Šanela, Diora i Valentina. Ipak, holivudsku slavu donijela joj je saradnja sa čuvenim Hju Hefnerom, nakon čega je iz godine u godinu krasila stranice “Plejboja”: Također, oprobala se i u svijetu filma, pa se pojavljivala u nekoliko filmova i serija kako američke, tako i evropske produkcije.

Gazi petu deceniju, ali se odlično drži

Nedavno je ponovo bila u centru pažnje kada je za američke medije dala opširan intervju o Melaniji Tramp, sa kojom je davne 1997. godine dijelila stan u Parizu. Telegraf.rs


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Milojko (74) iz Požege već je bio penzioner kada se rodila Milijana (21), a zaljubljeni par već je zakazao svadbu! (FOTO)

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji …

Powered by moviekillers.com