Utorak , 19 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Predviđali im svijetlu budućnost ali desilo se suprostno!!!

Predviđali im svijetlu budućnost ali desilo se suprostno!!!

Mnogi su im predviđali brak, a čini se da to toga, ipak, neće doći.

Rada Manojlović i njen dečko, kolega Haris Berković, nisu u dobrim odnosima, pa ga je pjevačica zbog šokantnog razloga izbacila iz stana. Par nije krio da je u njihovom odnosu povremeno dolazilo do zahlađenja. Rada nije željela da vjeruje glasinama da joj je Haris nevjeran. U medijima se pisalo da je jedna od djevojaka sa kojom je on bio poslala njihovu zajedničku fotografiju iz kreveta.

Rada je navodno izbacila Harisa iz stana jer je na njegovom telefonu, dok se tuširao, pronašla poruke upućene jednoj njenoj koleginici. Potom su raskinuli, a pjevačica je sumnjala da su njihovoj vezi presudile vradžbine. Šuškalo se da su joj komšinice iz rodnog mjesta vračale i da je u dvorištu nalazila svijeće i crveni konac.

 

Iako je maštala o braku i djeci sa Harisom, mediji pišu da je ovih dana Rada u depresiji. Nakon svega pjevačici je srce ubrzano lupalo pa se navodno nagutala lijekova za smirenje.

(Blic)

Raskidi su uvijek teški, a ako prolazite kroz njega u ovo pretpraznično vrijeme, vjerujemo da je stvar još teža. Zbog toga vam donosimo najbolje celebrity citate o raskidu – neki od njih će te sigurno oraspoložiti.

“Smiješ si dozvoliti 72 sata cmizdrenja. Nakon toga moraš otići u teretanu, prestati jesti sladoled i jednostavno krenuti dalje.” Jennifer Love Hewitt  “Moraš cijeniti sebe i znati da zaslužuješ sve na svijetu. Sve dok sebe ne cijeniš i ne voliš dovoljno da ti je to jasno, ne možeš imati zdravu vezu.” Jennifer Lopez

 

“Život mi je praktično eksplodirao pred očima. I sad živim taj neki novi život koji je zapravo baš super i moram reći da sam nevjerovatno inspirisana. Sve je nekako novo.” Gwen Stefani  “Pogledaj se i pitaj ‘Koji dio ovoga je moja odgovornost? Šta mogu napraviti?’ To je taj bolan posao koji moraš da odradiš u nadi da ćeš jednom od toga nešto i naučiti.” Reese Witherspoon

“Radije bih hiljadu puta imala slomljeno srce nego da nikad ne osjetim ljubav. Imam toliko ljubavi za dati – nakon rasekida nisam bez ljubavi, nego puna ljubavi.” Cameron Diaz “Ako se ne ponašaš kao da te pokosila kuga zato što si sama u petak naveče i ako shvatiš da je to super prilika da se zabaviš sama, to uopšte nije loš dan.” Taylor Swift  “Bila bih robot kad bih rekla da ne osjećam trenutke ljutnje, patnje i osjećaja srama ali… samo se možeš našaliti i reći: ‘Ono što te ne ubije, to te ojača’.” Jennifer Aniston

 

Francuski biznismen Alek Vildenštajn, čije se bogatstvo procenjuje na nekoliko milijardi dolara, razveo se od supruge Džoselin 1999. godine, a njihov razvod koštao je neverovatnih 3,2 milijarde eura.  Vildenštajn je odlučio da se od žene rastane zbog jednog bizarnog detalja. S obzirom na to da je obožavao mačke, Džoselin je, želeći da mu se što više dopadne, uradila mnoštvo estetskih korekcija kako bi što više ličila na mačku, ali to nije uspelo da im spasi brak. Naprotiv!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Uhhh, draga ovo čekam danima!!!

Zove Fata Muju: -Alo… -Alo dušo, šta ti je pita Mujo jer vidi ljutito kako …

Powered by moviekillers.com