Utorak , 19 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Plavuša se udala za policajca :D :D

Plavuša se udala za policajca :D :D

Mujo u kafani se opija, pogled mu negdje u daljini… Dolaze mu jarani Haso i Suljo, sjedaju za sto i vide da sa
Mujom nešto nije u redu. Naruče i oni sebi piće pa će Haso: -Bolan Mujo, šta ti je šta te brine, pa nedavno si se oženio, treb’o bi biti sretan a ne tao tužan i jadan. Mujo odmahne rukom pa će: -E, moji jarani grdno sam pogriješio!!! Haso i Suljo se zgledaše, ništa im nije jasno pa ga pitaju: -Pa kako bolan, pa friško oženjen, šta je bilo??
Mujo duboko uzdahne pa im odgovori: -Ja mislio da će moja Fata kuhati kao njena mater, a ona loče i udara kao njen babo.

Mujo i Haso sjede, pijuckaju svoje pive. Mujo bi ko nešto rek’o Hasi ali nije siguran da će ga Haso razumjeti.
Primjetio Haso da Muju nešto muči i da želi da mu kaže pa će: -Jarane, šta mi te toliko muči?, kaži svom ahbabu!!!
Mujo se ko nečka ali poslije ubjeđivanja da mu kaže Mujo će: -Ma, znaš jarane, ja sam skont’o da je moja Fata homoseksualac!!! Haso se nasmija pa mu kaže: -Kako bolan homoseksualac, šta je tebi?, pa homoseksualac ide s muškarcima!!! -Pa, to ti i govorim moj Haso!!!

Dolazi Lala da kupi sebi košulju, susretljiva prodavačicaga pita šta želi?  -‘teo sa da kupim jednu košulju ponosno će Lala. -Koju boju želite? -Pa, znate ja bi boju jorgovana. -Iznese mu prodavačica sve nijanse koje ima, ali Lala vrti
glavom pa će: -Ta, znate ni jedna ova mi ne paše. U izlogu stoji jedna koju bi rado uzeo. Ode sa prodavačicom do izloga i pokaže joj košulju koju želi. Prodavačica kad je vidjela šta želi već ljutito mu kaže: -Pa gospodine, to je bijela košulja!! -Znam, pa ima i bijeli jorgovan, zar ne.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Uhhh, draga ovo čekam danima!!!

Zove Fata Muju: -Alo… -Alo dušo, šta ti je pita Mujo jer vidi ljutito kako …

Powered by moviekillers.com