Nedjelja , 20 Januar 2019
Početna / Zabava / Slike / Pametnica tatina :D :D :D

Pametnica tatina :D :D :D

Otišla plavuša u policijsku postaju zajedno s bratom policajcem radi upisa na policijsku akademiju.
– Uđe ona kod inspektora, a ovaj joj postavi pitanje da provjeri njeno opste obrazovanje: – Šta je to algoritam? Plavuša odgovori spremno: – Alga koja je uhvatila ritam. Odgovor pomalo zbuni inspektora, koji se na kraju ipak pribere i upita je: -Ko je bio Gavrilo Princip? Plavuša se zamisli, pa kaže:  – A da to nije bio čovjek koji je ubio posljednjeg kineskog cara Johna F. Kennedya? Inspektor duboko uzdahne i ipak se odluči postaviti zadnje pitanje: – Recite mi, ko je ubio Isusa Krista? Plavuša razmišlja i razmišlja, pa tužno odgovori: – Ne znam. – Dobro, reče inspektor, onda otiđite i javite mi kada nađete odgovor. Izlazi plavuša sva sretna iz kancelarije, a brat ju upita: – Kako je bilo? – Sjajno, šef mi je već dao prvi slučaj ubistva!

 

Kuhale dvije plavuše i jedna je pekla viršle i odrezala  vrhove.začudi se prva i pita drugu: – Zašto se odrežu vrhovi? Druga: – ne znam to sam vidjela od majke. Ide ona do majke i pita je isto. Majka odgovori da ne zna i da je to vidjela od bake. Ide ona do bake i pita opet  isto baku i onda  baka joj kaže: – Drago dijete, zar jos niste kupili veću tavu?

 

Mali Muj’ca doveo kući tri cure i predstavi ih Fati koja ih ispod oka gleda s kauča: – Mama, ovo su Habiba, Mersiha i Suada! Fata ih gleda, gleda i bez riječi ode u kuhinju, a Muj’ca ode za njom i upita je: – Mama, š’a misliš, koja je od njih moja nova cura? Fata procijedi: – Ona šta je bila skroz desno… Muj’ca je zbunjeno upita:- Jest, vala… kako si pogodila? Fata slegne ramenima: – Počela me nervirat’ čim je ušla…

 

Dolazi Mujo u trgovinu za kućne ljubimce i gleda on po policama, gleda, hoda unaokolo zbunjenog izraza, pa ga prodavač upita: – Mogu’l pomoć’, što treba? Mujo klimne: – Sprej protiv buha … Prodavač ga upita: – Za pse il’ mačke? Mujo ga zbunjeno pogleda pa će: -Jarane, jel’ ti mene slušaš što pitam, fino sam ti bolan reko za buhe!!!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Mačke koje će nasmijati čak i najgrublju osobu

Mačke ne poštuju zakone prirode. Ako to niste znali onda očito ne znate ništa o …

Powered by moviekillers.com