Nedjelja , 20 Januar 2019
Početna / Zabava / Slike / “Pametnica” se javlja tati da će na žurku :D :D

“Pametnica” se javlja tati da će na žurku :D :D

 

Stari lisac i ženskaroš Mujo imao kolegicu lijepu plavušicu. Začorio Mujo da odradi plavušicu ali ne ide nikako. Jedno jutro dolazi Mujo na posao i kaže joj: Draga kolegice želim da ti kažem da mi je ustanovljeno da ću živjeti još dva do tri dana. Plavušica se sva ražalosti i kaže Muji da joj je stvarno žao i ako može ikako da mu bol ublaži. Stari lisac Mujo već skovao plan pa joj kaže: Eto imam još samo jednu životnu želju ali mi nezgodno da je kažem. -Ma samo kaži ako mogu ja ću ti siguno pomoći. I lisac joj kaže: -Eto životna želja mi je da provedemo noć zajedno!!! Plavušica da mu oblaži bol obeća i provedu noć zajedno… Prošlo mjesec dana i naravno Mujo živ i zdrav kao što je i bio. A plavušica se hvali po firmi kako je spasila Muji život i kaže kolegicama: -Evo vidite spavala sam sa Mujom od tad je živ. Izgleda da sam mu spasila života.

Uhvati mafija Amerikanca, Rusa i Bosanca. Oni ko turisti a mafija sumnja da su tajni agenti Otkrije ih mafija koju su pratili i počinje ih ispitivati. Naravno nitko ne želi ništa pričati, pa ih počnu mučiti. Muče prvo Amerikanca i saznaju nakon nekolko sati sve od njega. Zatim ispituju Rusa. Izdržao on mučenje 2 dana, te i on sve otkrije. Ispitivali Muju 2 dana, 3, 5, 7, 2 sedmica, al’ ništa ne saznaju. Sazna to šef mafije i dođe vidjet tako jakog i pouzdanog čovjeka koji može izdržati svu tu bol i da ga privoli da bude agenta mafije. Dovedu podređeni svog šefa do ćelije u kojoj je bio Mujo i vide Muju kako udara glavom o zid i govori: – Sjet’ se Mujo, DUM, Sjet’ se Mujo, DUM, Sjet’ se Mujo…!!!

U tri ujutro, u olujnoj noći, netko lupa na vrata.Mujo otvara vrata kuće, a pred njim stoji pijanac, jedva stoji na nogama. Pijanac moli Muju da izađe da ga malo pogura. – “Nema teorije”, “tri je ujutru, čovječe!” i zalupi mu vrata pred nosom. Fata : – Tko je bio? . Mujo :- Ma neki pijanac, traži da ga poguram. Fata : -Jesi li mu pomogao opet pita Fata. Mujo: -Nisam lud, tri je ujutru i napolju lije k’o iz kabla! Fata: – Sram te bilo ! Sjećaš li se, kad smo se prije dva mjeseca vraćali od Sulje, i kad su ti kola crkla po onoj kišurini !? Da se ona dvojica momaka nisu zaustavili da te poguraju, nikad se ne bi odande izvukli. Mujo, se malo postidi, i na kraju se obuće, otvori vrata i prodere se u mrak i kišu: – “Halo, jesi li još tu ? – Jesam …, dere se pijanac. – Treba li te još pogurati? – pita Mujo – Treba, hvala lijepo! – kaže pijanac. – A đe si ? – pita opet Mujo. – Evo me ….na LJULJAČKI !!!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Mačke koje će nasmijati čak i najgrublju osobu

Mačke ne poštuju zakone prirode. Ako to niste znali onda očito ne znate ništa o …

Powered by moviekillers.com