Nedjelja , 17 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Ovo će biti izazov veka :D :D :D

Ovo će biti izazov veka :D :D :D


 

 

Sjede dva Palestinca u avionu jedan do prozora, drugi do njega. Pored njih Izraelac na kraju. Skinuo Izraelac cipele i raskomotio se. Kaže jedan Palestinac Izraelcu: – “Molim te, pomakni se da odem po jedno pivo do stjuardese.” A Izraelac, dobar čovjek: – “Ma nije problem sad ću ja po pivo!” Kad ovaj ode po pivo Arap mu pljune u cipelu. Vrati se Izraelac sa pivom, a ovaj drugi Arap kaže: – “Ufff to pivo super izgleda, bi li i meni jedno donio?” a Izraelac: – “Što da ne, odma` ću!” i dok je ovaj otišao, drugi Arap mu pljune u drugu cipelu. Slijeće avion, Izraelac obuva cipele i shvaća što se desilo: – “Ljudi, zašto to mora tako među našim narodima? Koliko dugo ćemo ovako? Zašto se naše nacije tuku? Čemu ova mržnja? Čemu to prokletstvo? Čemu pljuvanje u cipele, i pišanje u pivo?”

Ukrao cigo u njemačkoj robnoj kući peglu. Na izlazu ga zaustavi čovjek iz osiguranja i kaže: “Cigo vadi tu peglu ispod jakne”. Cigo: “Nemam ništa ispod jakne!” “Zadnji put ti kazem da izvadiš tu peglu iz jakne!” Cigo ju izvadi i počne moliti čovjeka da ga pusti. Čovjek se sažali pa mu kaže: “Hajde cigo, ako je digneš na onoj stvari pustit ću te i tvoja je pegla! Cigo je bogami digne i dobije na poklon. Dođe kući i odmah se pohvali ciganki šta je zaradio, te ode u WC. Ciganka odmah uhvatila da glaća i nakon sat vremena dodje do WC-a i malo osluhne. Kad unutra se cigo nateže. Što to bolan radiš? A cigo: “Vježbam bona za veš mašinu!”

Takmičili se Amerikanac, Rus i Bosanac (kako poznato….) tko će izvesti bolju točku u cirkusu… I sad uzme Amerikanac lava. Pljesne Amer rukama i lav hopa propne se na zadnje noge… Publika očarana i plješće!!! Došao sad red na Rusa. Uzme on slona. Pljesne rukama i slon hopa skoči samo na prednje noge… Publika vrišti, plješću, sve je za pet. Došao sad red i na Bosanca. Uzme on neku zmijurinu. Pljesne rukama a zmija: “Sssssssss.” Publika zbunjena… Pljesne on opet, a zmija: “Ssssssssssss.” Sad već počeli dobacivat’ iz publike, gađat ga i tako to… Pljesne on treći put, a zmija će: “Ssssssssssss….inoć sam, ssssssinoć sssssam, pola kafane popio,


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

I mi smo ponosni roditelji i mi znamo da volimo.

Ponosni, zabrinjavajući i nježni osjećaji roditelja ne nalaze se samo u ljudskim bićima. Naši četveronožni prijatelji …

Powered by moviekillers.com