Nedjelja , 21 Oktobar 2018
Početna / Zabava / Slike / Novi ‘dokaz’ da čovjek nije bio na Mjesecu: Pogledajte bolje…

Novi ‘dokaz’ da čovjek nije bio na Mjesecu: Pogledajte bolje…

Tročlana ekipa Apolla 17 vratila se s misije sa 110 kilograma kamena i ostalih uzoraka, više nego što se donijelo iz ijedne druge misije. Bio je to ujedno i zadnji Apollo program na Mjesecu. Nakon prvog ‘velikog koraka za čovječanstvo’ 1969. godine teoretičari zavjera nisu izgubili inspiraciju. Osim općepoznate pompe oko slijetanja američkog Apolla 11 na Mjesec ‘zavjernici’ i u slijetanjima koja su uslijedila pronalaze detalje koji, po njihovu mišljenju, dokazuju da se slijetanje nije dogodilo.

Jedan od njih na YouTube je, pod korisničkim imenom Streetcap1, objavio snimku slijetanja Apolla 17 iz prosinca 1972. tvrdeći da jedan detalj dokazuje da se to nije dogodilo. Uočio je čovjeka u odsjaju u viziru astronautove kacige. Tvrdi da čovjek u odsjaju nije obučen u svemirsko odijelo te da je to dokaz da je slijetanje snimljeno na setu. Eugene Cernan i Harrison ‘Jack’ Schmitt na toj su misiji proveli 22 sata. Nalazili su se na površini Mjeseca koja se naziva dolina Taurus-Littrow, a tijekom gotovo cjelodnevnog istraživanja, kolega Roland Evans ih je stalno nadlijetao.

– Izgledalo mi je malo čudno pa sam pomoću softvera izdvojio fotografiju. Uočio sam figuru čovjeka koji ne nosi svemirsko odijelo. Čini se da ima malo dužu kosu i da nosi neki prsluk – obrazložio je svoje mišljenje korisnik YouTubea. Tročlana ekipa vratila se s misije sa 110 kilograma kamena i ostalih uzoraka, više nego što se donijelo iz ijedne druge misije. Bio je to ujedno i zadnji Apollo program na Mjesecu. Izvor: www.24sata.hr

Narednik objašnjava vojnicima pojam asocijacije… Uzme iz džepa maramicu i počne mahati s njom … Narednik: -Ivice! Na šta ti pomisliš, kad ja mašem maramicom? Ivica: -Na rastanak, druže naredniče. Mama mi maše maramicom, a ja odlazim ..ja se opraštam … Narednik: -Odlično. Asocijacija je rastanak. Stevo: -A na šta ti pomisliš, kad ja mašem maramicom? Stevo: -Na ples, druže naredniče. Mi plešemo kolo, izvadimo maramice i mašemo njima … Narednik: -Odlično. U tom je slučaju asocijacija ples.Mujo: – Na šta ti pomisliš, kad ja mašem maramicom? Mujo: -Na pi**u, druže naredniče, na pi**u ! Narednik: -Pa kako možeš da pomisliš na pi**u, kad ja mašem maramicom!??!! Mujo: -Pa mahali vi maramicom il’ ne mahali, ja stalno mislim na pi**u!

Mujo sklopio posao da se ofarba brod. Dolazi Nadzorni organ provjeriti kako je ofarbano, gleda komisija kvalitetu boje, koliko slojeva i tako dalje… Sjednu u čamac vidjeti drugu stranu, kad ona oupštee nije ofarbana. Član komisije: -Da li znate Mujo čitati ugovor? Mujo: -Vala, umijem. Član komisije: -Pa što ste ofarbali samo jednu stranu? Mujo: A jel’ vi znate čitati ugovor? Lijepo piše da -farbanju broda pristupaju, s jedne strane, Mujo & Co. a s druge strane investitor. I šta vama tu nije jasno. Il’ farbajte svoju stranu broda, il’ da pišemo neki aneks!

 

 

 

 

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Polako, nikada ne sudite o ljudima na prvi pogled!!!

Brat moje prijateljice je video moju sliku kod nje u telefonu i….poslao mi zahtev za prijateljstvo …

Powered by moviekillers.com