Nedjelja , 17 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Ništa ljepše od dobre komšinice i sunca :D :D

Ništa ljepše od dobre komšinice i sunca :D :D

Došli Mujo i Haso na ples. Gledaju oni po dvorani, sve puno cura, ne znaju koju bi prije počeli zavoditi. Pita Haso Muju: – Bolan, Mujo, koju ćeš ti? Mujo pogleda još jednom i kaže: – Ja ću Fatu, ona mi je najbolja! Haso mu kaže: – Dobro, jarane, samo pazi da ne ispadneš papak, ona ti voli kad si ti frajer kojeg je teško osvojiti. Odvaži se Mujo, krene prema Fati, i putem razmišlja kako da ispadne frajer. Vidi on da i Fata njega milo gleda, pa stane pred nju i kaže: – Fato, jesi li slobodna sljedeći ples? Fata se lagano zacrveni i reče: – Jesam, Mujo … A Mujo će na to: – Odlično, de mi pridrži pivo, majke ti!

Dva straca sjede u dvorištu i sjećaju se mladosti. Kaže jedan: -Jarane moj, ja sam ti skloz izlapio, sve živo zaboravljam, ne sjećam se više ni šta je juće bilo. A drugi će: -Ej prijatelju vidiš kod mene ti je obratno, ja sam otišao ljekaru dobio sam lijek i sad je sve super. -Ma kakav bolan lijek?, idem i ja odmah do ljekara. -Joj, kako se zvaše, ono cvijeće… Ono što se nosi na slavu? – A, ljiljani? -Ma nije, ono što se nosi i na groblje… -Karanfili? -Ma nije čovjeće… Lijepo cvijeće, ima raznih boja…ima trnje… -Ruže? – A, da! Ružo… kako mi se zove onaj lijek što mi dao doktor?!

Mali Perica prvi put na nudističkoj plaži. Pita tatu:Tata, tata zašto neki imaju veliki pe*is, a neki mali kao ti? Tata mu odgovori: -Pa sine oni sa manjim mnogo su intiligentniji, Perica se malo poslije vrati do svog tate i kaže mu: -Tata, onaj čovjek što razgovara sa mamom postaje sve gluplji i gluplji….

Fata nikako da zaspi, Mujo se vrpolji cijelo vrijeme. -Bolan Mujo, šta ti je više spavaj?! -Ma, šuti Fato, dužan sam Hasi one pare, a ne znam kako da mu ih vratim. Fata skoči uze telefon i okreće broj. -Allooo, ko je bunovno će Haso -Jesi ti Haso?? -Jesam, ludačo jedna pola tri je što me sada zoveš?? -Samo da zna da ti moj Mujo neće nikad vratiti one pare i drmnu slušalicu. Vrati se u krevet i kaže Muji: -Sad ti lijepo spavaj, a nek se on sada vrti.

Ulazi Mujo u prodavnicu seksualnih igračaka i hoće da kupi lutku na naduvavanje. – Želite običnu ili inteligentnu lutku? – pita prodavac. – Dajte tu inteligentnu… Sutradan Mujo vraća lutku i kaže: – Daj”ti meni ipak onu običnu. – Zašto? – Ova mi nije dala.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Halid, Šemsa, Bosanac… u šoku: Upravo su mi javili da je moj Šaban poginuo

Grozno se osjećam, ulazila sam nekoliko puta na portale ne bi li pročitala da je …

Powered by moviekillers.com