Nedjelja , 17 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Nisam ti ja za stalnu vezu a nije ni on!!!

Nisam ti ja za stalnu vezu a nije ni on!!!

Udata sam, o seksu sa suprugom bolje da ništa ne govorim…..

Spavala sam nekoliko puta sa jednim zauzetim dečkom, koji je u vezi četiri godine. Uradila sam to isključivo zbog seksa, jer mi je taj dečko privlačan i osetila se neverovatna hemija među nama. Iskreno nikad bolji seks, sve smo probali zajedno. Nisam zaljubljena u njega, niti želim da on ostavi devojku pa da budem sa njim u tajnoj vezi, već samo želim da se malo zabavimo. Nije on meni bitan, niti ja njemu i ne bih ni htela vezu sa osobom koja je prevarila svoju devojku , ali malo zabave što da ne. Ovo je samo da razbijem predrasude koje ovde vladaju sa zauzetim momcima!!!- Videoteka.

 

Zasjeli Mujo i Haso u kafanu i nakon par rakijica krenerazgovor o seksu, pa će Mujo: – Haso, bolan, znaš li ti uopće šta je to seks? Haso klimne: – Jašta da znam bolan, to ti je ono kad se digneš ujutru tiho da ne probudiš ženu, odvedeš djecu u školu, odeš na pijacu, kupiš šta treba, dođeš kući i napraviš doručak i kafu pa to odneseš ženi u krevet … Mujo se razvali od smijeha: – A bolan, jes’ ti normalan, nije ti to seks! Haso mirno mu kaže: – Bome, moja Habiba mene tako je*e, ne znam ja kako tvoja Fata tebe!!!

Haso krenuo kod svog jarana Muje na kaficu alikad je došao kod njega vidi kako Mujo kopa rupu. –Šta će ti ta rupa, čovječe , pita ga Haso??! –Ma pusti me, moram da se slikam za ličnu kartu pa kažu treba slika do ramena… Sutradan ide Haso opet istim putem a Mujo kopa drugu rupu. – Ama čovječe štao će ti jos jedna rupa??!! Mujo onako znojav odmahuje rukom pa će: – Pa rekli su mi da trebaju dvije slike!!!

Ukrca se časna sestra u vlak, sjedne u kupe i vlak krene.Vozi se ona kad preko puta ugleda poznato lice. Žena, sređena, bunda, nakit, kožne čizme, ludi komplet, frizura, nokti. Gledaju se one u čudu, gledaju. – E, jesi to ti, Nadice? Kako si? Dugo se nismo vidjele! Ispričaju se one gdje je koja bila svih ovih godina. Neda časnoj sestri vrag mira pa je pita: – Nemoj se ljutiti, ali ova bunda, kako…? Kaže joj Nadica: – Ma, neugodno mi je, ali jedna divna noć i evo. Voze se one dalje, kad će opet časna: – Oprosti, ali ove čizme, otkud….? – Ma, baš mi je neugodno, ali jedan prekrasan vikend, i evo… Časna sestra: – Čuj, ovaj komplet, ta ogrlica, kožna torba…? – Ma, eto, jedno prekrasno zimovanje, i evo… Rastanu se one na stanici, odu svaka svojim putem. Časna sestra dođe u samostan, već je bilo kasno, skine se, pomoli i legne. Kad usred noći čuje neko tiho kuca! Časna sestra upita: -Ko je? – Ja sam, fra Jozo! – tiho će fratar. Časna sestra: – Ma jebi se ti i tvoje karamele!

Mali Muj’ca želi novi mobitel, skuplja novac ali nikako da skupi dovoljno, dosjeti se Muj’ca kako!! -Mama, daj mi koju paru skupljam za mobitel! Fata očito nešto ljuta na Muju, pa svoje nezadovoljstvo iskali na malom Mujci i zviznu mu šamarčinu i kaže: -Ma marš i ti i mobitel, jest meni do mobitela!!! Mali Muj’ca trlja obraz, pa će ponovo: -Ako mi daš pare, reći ću ti šta je babo juče rekao našoj spremačici!? Fata, donese novčanik i izvadi novac i tutnu Muj’ci u ruke. -Kaži, šta je to tvoj babo rekao spremačici!!? Muj’ca uze novac i još trljajući obraz kaže: -Paaa, rek’o joj je da bi trebala oprat’ prozore!!!

 

 

 

 

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

I mi smo ponosni roditelji i mi znamo da volimo.

Ponosni, zabrinjavajući i nježni osjećaji roditelja ne nalaze se samo u ljudskim bićima. Naši četveronožni prijatelji …

Powered by moviekillers.com