Utorak , 20 Novembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Nisam svetica ali znam svoje kvalitete!!!

Nisam svetica ali znam svoje kvalitete!!!

Ljubavnica sam jednom oženjenom muškarcu, koji je otac čak četvero djece. Nije me sramota, jer sam preko njega uspjela da dobijem posao u jednoj velikoj firmi imam odličnu platu, za posao Ljubavnica sam jednom oženjenom muškarcu, koji je otac čak četvero djece. Nije me sramota, jer sam preko njega uspjela da dobijem posao u jednoj velikoj firmi imam odličnu platu, za posao sekretarice baš dobru platu. Nakon par dana saznala sam da je to firma njegovog oca, te da sam zbog toga tako lako dobila dobar posao. Slučajno mi je nakon jednog sastanka ostao telefon na stolu i šef je vidio da me zove njegov sin.

Tada me je pozvao u kacelariju i čim sam ušla zaključao je vrata i tako me ošamario da sam pala na pod. Tada nisam znala zbog čega, ali mi je sve pojasnio, istjerao me je iz firme i zaprijetio da mi neće biti dobro ako ne prekinem vezu sa njegovim sinom. Izvrijeđao me najstrašnije, rekao mi je da sam drolja,da sam zaludjela njegovog sina koji ima dobru ženu, brak, djecu, koja ga voli, za razliku od mene koja kako mi je rekao želim samo njegov novac. Nisam svetica ali nisam ni tako loša osoba, vrijedna sam i znam svoje kvaliteta, a i njegov sin da je zadovoljan brakom ne bih dolazio meni…-Ispovesti-

Kako se postaje ljubavnica? U početku se ne doživljavate tako. Kao da imate momka sa kojim se ne viđate stalno. Kao da, recimo, radi u drugom gradu, samo što se ne viđate vikendima već radnim danima. Vikendi su, uglavnom rezervisani za ženu ili djevojku. Ako baš imate peh, onda ima i djecu (koja trebaju porasti, eventualno završiti fax, oženiti se ili udati da bi on mogao na miru da se posveti vama). Prvih mjesec dana sve je dobro. Dovoljno ste odrasle i mudre da znate da je sve to zabava, da nema budućnosti i da će se pojaviti već neko ko će vas odgurnuti od te sulude ideje da se tajno viđate sa zauzetim muškarcem. To nije ono što želite i uostalom, uvijek ste prezirale muškarce koji varaju svoje žene. Vrijeme prolazi, niko se ne pojavljuje (jer ne želite da se pojavi) i vi počinjete da se opuštate uz zgodnog muškarca koji vam poklanja svu pažnju svijeta.

Žena je daleko, niko je ne spominje pa kao da ne postoji. On je divan, pametan, zabavan, imate mali svijet koji ste izgradili između četiri zida, naravno, vašeg stana. Prolazi vrijeme i vama je super, još nije ozbiljno, ali sve ide u tom pravcu. On i dalje ne spominje drugi život, vi ne insistirate jer ste pametna, moderna, nezavisna žena koja može bez ikoga. Krijete ga od drugarica jer ne želite da vas savjetuju i govore ono što i same znate; da nije za vas, da nije slobodan, da nikad neće ostaviti ženu, da ćete biti užasno povrijeđene kada joj se vrati. Da nećete moći podnijeti ljetovanja i zimovanja bez njega. Da ćete same proslavljati rođendane i Nove godine. Da ćete se pitati kakva je i da li je voli više od vas. Ne želite da ih slušate jer znate da su u pravu, a uostalom, rekle ste im da ste prekinule tu romansu.

Poslije prvih mjeseci, veza počinje da liči na pravu vezu. On je divan prema vama, privlačnost između vas je nevjerovatna, a tajnost čitave situacije samo daje čar vašim susretima. Polako počinje da priča stvari koje „inače nikom ne govori“, čak je par puta spomenuo i onu koju nikad ne spominje. Vi mislite da ste mudre što ćutite i slušate i ne zapitkujete ga. On nastavlja da se „otvara“ jer nikad nije upoznao ženu koja zna da sluša. U njegovom „otvaranju“ prođe još par mjeseci. Već ste lude za njim. Otvoreno tračate ženu i čak ste par puta izašle sa njim u grad. Ne insistirate na držanju za ruke jer je to klinački, a vi ste ipak odrasle osobe. Pratite njegov pogled i uznemirene ste jer se zaustavlja na mladoj, lijepoj konobarici koja mu se značajno smješka. Ubjeđujete sebe da vam se učinilo. Idete kući, on prvi put prespava kod vas. Budite se ujutro i zamišljate kako bi bilo divno da je tako svaki dan. On vam govori da vas voli, ovlaš ljubi u obraz i gledajući na sat žurno izlazi iz stana pravdajući se da žuri na sastanak iako je nedjelja. Vjerujete mu.

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Muž vam hrče?? ma jednostavno se pokupite i odete u drugu sobu!!

Titina država. Goli otok trojica zatvorenika dok tucaju kamen polako se upoznavaju. Jedan od zatvorenika …

Powered by moviekillers.com