Nedjelja , 17 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Nikola, Nikola ne piše ti se dobro :D :D :D

Nikola, Nikola ne piše ti se dobro :D :D :D

Miloš se seksa sa Anjom, ženom svog druga Nikole.

Zazvoni mobilni, javlja se Anja, a Miloš će nakon razgovora: -Ko je zvao?. – Nikola se javio, kaže da je s tobom u kafani na rakijici, ma jeba*u mu mamicu kada dođe kući!!! 🙁

 

Sjede sadist, mazohist, serial killer, nekrofil, zoofil, i piroman na klupi i dosadjuju se do besvjesti. Kad jednom, digne se zoofil i kaze: – Ajd’ da uhvatimo jednu macku! Sadist: – Ajd’ da uhvatimo macku, pa da je mucimo! Serial killer : – Ajd’ da uhvatimo macku, pa da je mucimo, pa je ubijemo! Nekrofil: – Ajd’ da uhvatimo macku, pa da je mucimo, pa da je ubijemo, pa da je jebemo! Piroman : – Ajd’ da uhvatimo macku, pa da je mucimo, pa da je ubijemo, pa jebemo, pa je zapalimo! Svi pogledaju mazohistu i ocekuju sto ce on dodati. Digne se on, pogleda ih sve, i kaze: – Mijau!

Mali djavolicic sletio u New York i kaze: “Ja sam mali djavolcic, imam kofercic i dos’o sam da kradem.” Ovi ga odmah na aerodromu okrenu i kazu: “Haj razguli, ne mozes ovdje krasti, idi u Englesku.” On ide tamo i ista prica: “Ja sam mali djavolcic, imam kofercic i dos’o sam da kradem.” Ovi ga isto nalijepe i posalju u Njemacku: “Idi tamo pa kradi, tamo se krade.” I on u Njemacku. Sleti na aerodrom: “Ja sam mali djavolcic, imam kofercic i dos’o sam da kradem.” Ovi ga odmah u rikverc: “Ima jedna zemlja dolje nize na Balkanu, Bosna, tamo se krade nemilice, idi tamo.” On u Bosnu, sleti u Sarajevo i kaze: “Ja sam mali djavolcic, imam … ma … dje mi je kofer, jebem vam…”

Uhapsili Hasu zbog silovanja i odveli ga kadiji. Pita kadija, sta je uradio. – “Silovanje gospodine”, odgovori policajac iz pratnje. – “Mustafa, okrivljenom uradi sve sto je on radio toj jadnoj zeni.” Haso ce ti na to: – “Pa gospon kadija nemojte molim vas. Pa nisam ja to htjeo. Pa nije namjerno. Postedite me.” – “Mustafa vodi ga. Sljedeci ! Sta je ovaj uradio?” – “Krada, gospon kadija.” – “Mustafa ! Odsjeci mu ruku. Sljedeci! Sta je ovaj uradio?” – “Ubistvo gospodine.” – “Mustafa ! Otkini mu glavu. Vodi ih sve trojicu i za danas je dosta.” Vodi njih Mustafa hodnikom, kad ce ti Haso njemu. – “Mustafa, Muki… Mene samo da jebes, nemoj zaboravit.”


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

I mi smo ponosni roditelji i mi znamo da volimo.

Ponosni, zabrinjavajući i nježni osjećaji roditelja ne nalaze se samo u ljudskim bićima. Naši četveronožni prijatelji …

Powered by moviekillers.com