Nedjelja , 17 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Ne znam što se čudite, ona samo želi da bude sigurna :D :D :D

Ne znam što se čudite, ona samo želi da bude sigurna :D :D :D

 

Fata u gradu završila poslove, kad iz bašte zovu je jaranice na kafu. Sjela Fata odhukuje, umoraila se kad će Mersiha: -Fato bona jel’ istina da Mujo ima naku ljubavnicu? Fata je sa smiješkom pogleda pa joj kaže: -Jašta da je istina!!! A Mersiha je ponovo podbada: -A znaš li bona koja je? -Ma jašta da znam s kim me vara ali ne znam s čim me vara!!!

Mujo kod rodbine u Holadiji. Dosadilo mu u stanu, pa odluči malo prošetati gradom. Šetka se gradom, prolazi pored izloga a u izlogu stoji lijepa prostitutka. Gleda Mujo, odmakne se malo, pa opet približi i tako dva tri puta i upita je: -Koliko? Ona mu mimikom i prstima objasni da je 50 eura. Opet Mujo se odmakne, pa primakne i tako dva tri puta pa će ponovo: -A, jel duplo staklo kad je tako skupo ?

Dojadili Fati svakavi momci, razočara se totalno i šta će Fata da oglas u novine u kojem je napisala: -Tražim muškarca da ne lunja okolo, da me ne tuče, i da voli raditi “one” stvari. Poslije dva dana neko Fati zvoni, otvara Fata kad vidi muškarac bez nogu i ruku pred kućom. -Ko si ti i šta tražiš? upita Fata -Ja se javljam na oglas kaže on. -Pa šta češ mi ti?? -Pa ne lunjam po kafanama jer nemam noge, ne mogu te tuči jer nemam ruke. -A, bolan “one” stvari, Fata će -A, šta misliš čime sam pozvonio!!!

Mujo i Fata u garsonjeri s malim Mujicom i ide na živce što nikad nemaju mira za seks. Jedne subote kažu Muj’ci da oni trebaju raditi neke važne stvari, a neka on sjedi na balkonu i govori im što se zbiva na čaršiji. Mali Muj’ca sjedne na balkon, Mujo i Fata se bace na posao, a čuješ Mujicu: – Eno komšija Meho opravlja kola …. komšinica Habiba vuče torbe iz prodavnice i psuje … Suljo i Hamdija igraju lopte na ul’ci … Mujo zadihano kaže: – Dobro je, Muj’ce, šta još ima? Muj’ca nastavi: – Eno ga taksista Meho pere svoja kola …a komšije Haso i Mersiha se je*u …. Mujo stane i zabezeknuto upita: – Šta pričaš to, Muj’ce, kako znaš da se je*u? A Muj’ca će: – Pa njihov mali Ibro sjedi na balkonu ko i ja…


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

I mi smo ponosni roditelji i mi znamo da volimo.

Ponosni, zabrinjavajući i nježni osjećaji roditelja ne nalaze se samo u ljudskim bićima. Naši četveronožni prijatelji …

Powered by moviekillers.com