Nedjelja , 20 Januar 2019
Početna / Zabava / Slike / Ne znam kako dalje, ali ovako ne ide!!!

Ne znam kako dalje, ali ovako ne ide!!!

Varam muža. Da, već 4 godine, do sad sam imala tri partnera.Znam da ćete me osuditi, jer ni meni nije svejedno, imam stalnu grižnju savjesti. Ali, imam i potrebe, a muž me ne primjećuje, ne spavamo po pola godine. On stalno visi po kojekakvim sajtovima za upoznavanje. Svašta sam nalazila na kompijuteru, slike, poruke, ali ne i dokaz fizičke prevare (mislim da bi mi to bilo lakše nego sve te gadosti). Da stvar bude gora jako sam privlačna, svima sem njemu, a privlače ga lošije od mene. Ne mogu se razvesti, imamo troje djece, firmu i kredite. Imam osjećaj da ne znam kako dalje.-Ispovesti-

 

Zajedno smo bili 4 godine. Bila je to ona ljubav iz snova, živjeli smo zajedno, zajedno se budili, po cijele dane glupirali, ljubili, mazili.. Bila mi je sve na svijetu, za nju sam bio spreman uraditi sve. Nije bitno šta, šta god. Zadnjih mjesec dana primjetio sam kako je postala druga osoba, to nije bila više ona moja mala curica.. Bježala je od mojih dodira. Stvarno nisam pronašao razloga zbog čega sve to, pokušavao sam razgovarati sa njom ali odmah bi nastala galama. Nakon par dana, sjela je pored mene i sve mi ispričala. Varala me je. Dok sam ja nju čekao kod kuće da dođe “sa posla” ona je njemu grijala krevet. Kada mi je sve priznala, nisam imao snage ni riječi progovorit, uzeo sam jaknu i izašao iz kuće. Dva sata sam sjedio na klupi i gledao u daljinu. Kada sam došao sebi, otišao sam kući i rekao joj da pokupi svoje stvari i ode njemu, zauvijek. I stvarno je to učinila. Bilo je teško, ali s vremenom sam se navikao na to. Od toga su prošle 2godine, danas se udaje. Za njega.

Majka je napustila mene i tatu i udala se za nekog čoveka koji joj je sredio papire za inostranstvo. Moj tata je radio za minimalac i uvek sam bila ljubomorna na ostalu decu što imaju igračke i bolju garderobu od mene. Od moje 13-te godine tatin prijatelj kada bi nam dolazio u goste ostavljao bi mi neku čokoladu i neku paru. Meni bi bilo jako drago zbog toga, ali tati to nismo smeli govoriti jer je on bio jako strog po tom pitanju i nije primao novac od nikog iako je krpio kraj sa krajem. Davao mi je tako pare godinama a kada sam napunila 17 krenuo je da dolazi u posetu i kada bi ja bila sama kući a tata na posao. Bio mi je drag, ipak sam bila dete i nisam znala da ima loše namere.

Tako me jednom odveo u sobu i imali smo se*s, desilo se skroz neočekivano a ja sam mislila da to tako treba i nisam se protivila. Kada sam postala punoletna samo sam se spakovala i udala se za njega jer mi je on tako rekao da treba. Nisam imala majku pa da razgovaram sa njom o tome i da mi kaže kako brak nije igra, a sa tatom o tim temama nisam ni smela da progovorim. Sada sam već 10 godina u braku sa tim čovekom, imamo troje dece, on pije i skita po kafanama, batine trpim kad je nervozan i nemam gde da odem. Sad mi ostaje samo da razmišljam o tome kakav bi mi život bio da sam rekla “ne”.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Mačke koje će nasmijati čak i najgrublju osobu

Mačke ne poštuju zakone prirode. Ako to niste znali onda očito ne znate ništa o …

Powered by moviekillers.com