Subota , 15 Decembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Našalio se Ciga malo sa ženom pa joj kaže: :D :D

Našalio se Ciga malo sa ženom pa joj kaže: :D :D

Gleda Ciganka muža dok piša pa ga upita:…. -Cigo, što vi muškarci stalno tresete tu stvar kad pišate??! -Pa kad god ga protresemo on malo poraste, našali se Ciga. Posle nekoliko dana, nešto se posvađali njih dvoje i ne govore. Ode Ciga da piša kad će ciganka : -Tresni ga malo, ako smo se posvađali, ne mora znati da on ne poraste malo!!!

 

Sjedio sam sa mamom i razgovarali smo o životu. Tema je bila eutanazija, umrijeti brzo bez patnje ako nema više nade i ja sam mami rekao: Mama, ni u kom slučaju nemoj dopusti da živim kao biljka, vegetiram, da ovisim o aparatima i onim bolničkim bočicama s tekućinom. Ako me vidiš u takvom stanju, odmah isključi aparate koji bi me umjetno održavali na životu. RADIJE ĆU UMRIJETI! Dakle, moja mama je ustala, pogledala me s divljenjem i isključila mi: TV, DVD, internet, PC, MP4, Playstation 3, PSP, wireless, telefon i uzela mi: mobitel, Blackberry i još izvadila sve Cole i pive iz hladnjaka! … Ljudi, skoro sam umro!!

 

Pita učiteljica djecu šta je najbrže na svijetu? Djeca se javljaju i kaže Ivica: Ja mislim da je raketa najbrža. Marica opet misli da je avion najbrži. Momo misli da je struja najbrža. Ibro kaže da je svjetlo najbrže. Kaže njima učiteljica da su to lijepa razmišljanja ali ipak misao je najbrža. Tad diže Perica ruku i kaže učiteljici: Ja učiteljice ne znam šta je to, ali čuo sam tatu kad je rekao mami: Ovo je stvarno bilo brže nego što sam mislio…

 

Kasno u noć neko uporno zvoni na vratima. Probudi se Mujo i onako drijemovan otvara vrata. Na vrattima stoje tri tipa s maskama na licu. Ko ste vi upita ih pospani Mujo?? Lopovi!! Šta želite od nas?!! Znamo da imate zlato i odmah da nam ga predaš!!! Jel?, sve da vam dam??? Sve ako imaš 100 kg, daj sve!!! Ja imam 110 kg!!! Odmah nam sve predaj!!! A Mujo će: Fato, evo došli po tebe ustaj!!!

 

Srednji vijek. Aždaja maltretira mještane sela, pa oni riješe da je se oslobode. Javlja se dobrovoljac visok i kršan momak, ali ne prođe ni 30 sekundi izađe momak sav garav i isprebijan. Poslije se javi vitez sa oklopom i mačem i uđe i on, ali za jedan minut evo ti i njega sav isprebijan i raščerupanog oklopa. Kad iz mase naroda javlja se omanji, kržljavi Mujica i kaže on će riješiti selo aždaje. Ulazi Mujica u pećinu, prođe sat vremena nema Mujice, seljani se zabrinuli, prolazi drugi sat kad evo ti aždaje sva nikakva i isprepadana i samo što je uspjela reči seljanima: Aaaaa, seljaka Bože dragi i uginu!!!

 

Mala Fata jednog dana dolazi sva rasčupana. Kosa joj puna sijena. Gleda je mama Mersiha i ništa joj nije jasno pa je upita: Zašto si sva rasčupana i kakvo je to sijeno u kosi? Mama, mama ma mi se ograli pogađanja!! Ma kakvog pogađanja, nalet te bilo dijete?? Ma mi djevojke gurnemo glavu u sijeno, a momci iz sela nam priđu odpozadi… Ma ja sam pogodila trećeg, šestog i devetog!!!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

SORAJA DALA PRIJATELJICI DA JU DIRA PO GR*DIMA

Na snimci se vidi kako se prijateljica starlete izvija i miluje po grudima te u …

Powered by moviekillers.com