Utorak , 19 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Naravno svako slika kako on vidi :D :D

Naravno svako slika kako on vidi :D :D

Otišla Fata na bunar po vodu.Taman se previla da dohvati iz bunara kantu sa vodom kad je Mujo zaskoči  otpozadi i svirnu joj ga. Fata: Ijuu bolan Mujo, šta to uradi? Pa bar da me upita!!! Mujo u transu promrmlja: -Nisam pit’o a vala i neću. Fata poče da uvrče guzom pa će Muji: -Bezobrazniće, sad ću da ti ga svega izlomim, bezooobraznićeeee

Ulazi trudnica u autobus i traži mjesto za sjedenje. Dolazi do Muje i kaže mu: -Izvinite možete li mi ustupiti mjesto? Mujo je pogleda onako preko ramena i promrmlja: -Ne može, zar bona da ti ja ustanem!!! Trudnica mu ljutito kaže: -A znaš li ti bolan za bonton, ja sam trudna! A Mujo će njoj: -Ma kakav bona bonton, a jel’ si ti znala za kondom!!!

Sinoć dok sam bio u baru ugledao sam kako se pijani liknabacuje djevojci koja je sama sjedila za stolom. Govorila mu je uporno da je njen momak tu i da će brzo doći, ali on se nije obazirao na to. Tako da sam otišao do nje, da glumim spasioca, zagrlio je i rekao: “Ko je ovaj lik”. Otišao je, a onda sam ja osjetio ruku na ramenu. To je bio njen momak. Sad imam masnicu ispod oka.

Radila sam drugaricom letos na benzinskoj pumpi kao brisač šofer šajbne.Inače lepe smo i zgodne imamo prelepe guze, uniforma nam je bila u boksericama i kratkoj majci. Dobijale smo mnogo bakšiš zahvaljujući našim guzicama… jednog dana na pumpi… došao je jedan prebogat dečko, dobile smo po 200evra i ostavio nam je broj da mu se javimo. Javile smo se, uveče smo se našle sa njim i za seks zaradile smo po 500 evra. Em, smo plakale od sreće za parama…. em smo plakale jer su nam guze bile u bolovima.

Tata je zaprosio mamu nakon mjesec dana veze.I tako neki dan, nas dvojica nešto popravljali, i pitam ga ja: -“Kako si mogao tako brzo zaprositi kevu?”, on mi je odgovorio rečenicom koja mi se toliko urezala u mozak. Rekao je: -“Sine, nema tu neke nauke, kad upoznaš onu pravu, jednostavno znaš da je to to. Tih mjesec dana su mi bila samo formalnost, inače zaprosio bih je u trenutku kad sam ju upoznao.

Kradem na poslu iz pazara, provalila sam caku. Bilo mi je krivo prije ali sada nije… Izrabljuju me i mala mi je plata, dok oni otvaraju nove poslove u drugim centrima i ide mi super. Kradem od njih i nastaviću, ponašaju se prema nama radnicima kao da smo robovi, bez imalo poštovanja….

Vidi policajac dječaka kako puši i pita ga:-Je li mali, znaš li ti da je to štetno za zdravlje? -Ne znam, kaže mali.
-Znaš li ti da ti pušenje upola skraćuje život? Koliko imaš godina ? -Deset. -Eto, da nisi pušio, sada bi imao 20 !!!

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Uhhh, draga ovo čekam danima!!!

Zove Fata Muju: -Alo… -Alo dušo, šta ti je pita Mujo jer vidi ljutito kako …

Powered by moviekillers.com