Utorak , 11 Decembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Naravno i Perice nešto lepo miriše :D :D

Naravno i Perice nešto lepo miriše :D :D

Pobegnu lav i lavica iz zoo vrta. Posle sat vremena ulove lavicu i vrate u zoo. Posle 3 meseca vraćaju i lava. Pita njega lavica: – Vau, ti si super neki mačak, kako si uspeo da im bežiš tako dugo? – Ma, pobegnem preko parka, uletim u Knez Mihajlovu, gde ću, šta ću… I onda uđem u neku zgradu, a na njoj piše “Banka”. Tamo mi bilo odlično, svaki dan pojedem jednog direktora, niko nije primećivao da fale… – Pa kako su te onda uhvatili? – pita ga lavica. – j… ga, zajebem se i pojedem kafe kuvaricu!

Kralj džungle okupi sve životinje i reče “Svi mi morate donijeti po komad mesa ili ćete dobiti mojim pimpekom po glavi!” Nakon nekog vremena dodje zec i veli:” Žao mi je lave ali ja sam zec i ne znam loviti. Ali sam ti zato donio mrkve.” Lav počne tući zeca pimpekom po glavi, a ovaj se smije i plače naizmjenično. “Zašto plačeš?” pita ga lav. “Pa zato što boli”, reče zec. “A zašto se smiješ onda ?” “Iza mene dolazi jež sa gljivama !”

Ulazi čovjek kod doktora sav se trese i pita: Doktore ima li ova moja treskavica veze s tim što me je stari napravio na veš mašini? Doktor ga gleda i kaže mu: Nema , i mene je moj napravio na gramofonu i vidiš nije mi ništa, i vidiš nije mi ništa, i vidiš nije mi ništa, i vidiš nije mi ništa.. naravno da nema veze…

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Kako ispraviti vratne pršljenovi za 1 minut….

Kod ispravnog izvođenja ove vježbe momentalno prestaje glavobolja,… … bo, u vratu i povećava se …

Powered by moviekillers.com