Subota , 15 Decembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Mrčo je prvak sveta u bacanju :D :D :D

Mrčo je prvak sveta u bacanju :D :D :D

 

Plavuša na jezeru peca ribu, ali riba nikako da grize. Prošlo pola sata i ništa, nailazi ribočuvar i kaže plavuši: -Izvinite mlada damo, ali ovdje se može pecati riba samo sa dozvolom!! Plavuša pogleda ribočuvara pa kaže: -Jooj kako sam ja glupa a ja čitavo vrijeme pokušavam sa glistama…e baš vam hvala!!!

 

Haso obavlja malu nuždu,ruke mu iza leđa, a pogled mu negdje u nebu. Nailazi Mujo i gleda Hasu pa mu kaže: -Halo bolan Haso šta to radiš?? A Haso će:  Pa zar ne vidiš da pišam!!!  Znam, ali… Znaš Mujo, ko me jednom iznevjeri, ja nit’ ga gledam, nit’ mu ruku pružam!

 

Tri dame crnka, riđokosa i plavuša rade zajedno u firmi i svakog dana im šefica u određeno vrijeme napušta posao i poslije dva sata se vrati. Dogovore se i one kada im šefica ode da i one zajedno napuste posao, pa malo u šoping. Odlazi šefica, a one za njom. Crnka u šoping, riđokosa ode malo pedikeru a plavuša skonta da ode napraviti ručak. Dolazi kući i vidi ženske štiklice, polako se prikrade kad u spavaćoj sobi muž joj vodi ljubav i to sa šeficom. Polako se iskrade iz stana i vrati na posao. Sutradan ode šefica opet ranije sa posla i ženske se dogovaraju da i one idu… Kaže im plavuša: – Ja ostajem…jučer me je skoro uhvatila…

 

U prepunom jutarnjem tramvaju, gura se bilder, dolazi do žgoljavog muškarca i šapne mu u uho: Spavo sam ti sa ženom!, i ode dalje. Sutradan se scena ponavlja. I tako tri dana. Iznerviran treći dan, došavši na posao, nazove ženu i ispriča joj šta mu se već tri dana događa u tramvaju. Žena mu kaže: -Ma pusti idiota, nemoj se dati isprovocirati od neke polupijane budale. Ignoriši ga, pa će prestati! Sutradan opet pun tramvaj, bilder se gura prema čovjeku, prilazi mu i drekne:-TUŽIBABO JEDNA!

 

Mujo i Haso idu stazom preko strme litice. Mujo se boji visine pa ne smije ni pogledati, a Haso se šepuri i ismijava se Muji. Odjednom kamen se izmakne Hasi ipod noge i Haso poče da pada u ponor. Mujo jadnik se skamenio od straha, ni naprijed ni nazad. Kad se malo pribrao, stavi ruke na usta i zove Hasu: Haso bolan, jesi li živ?? Čuje se eho glasa u kanjonu. Odozdo se začuje glas: Jarane, živ sam, živ. A Mujo će: Kako si bolan živ, a voliko visoko?? Pa još letim jaraneeee….

 

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Auuu, izgleda pravo ga je naljutila!!! :D :D

Doživjeli Amerikanac, Rus, i Bosanac brodolom, te se nađu se na pustom otoku. –  Pecajući …

Powered by moviekillers.com