Utorak , 19 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Mourinho oduševio izjavom: Pravi heroji su na Tajlandu, a ne na Svjetskom prvenstvu…

Mourinho oduševio izjavom: Pravi heroji su na Tajlandu, a ne na Svjetskom prvenstvu…

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo ‘očitao’ je lekciju celom svetu kada je izjavio da su pravi junaci u ovom trenutku dečaci koji su preživeli više od 15 dana zarobljeni u pećini.

Svih 12 dečaka i njihov fudbalski trener izvučeni su iz potopljene pećine na Tajlandu, posle više od 15 dana.

Iako je Đani Infantino, predsednik FIFA, pozvao dečake da gledaju finale Svetskog prvenstva u Moskvi, oni neće moći da putuju jer će tada i dalje biti u bolnici. Članove Divljih veprova u goste su pozvali i mnogi timovi, poput Mančester junajteda.

View image on Twitter

Football Stuff 🏆@FootbalIStuff

After confirming the life rescue of some children in the cave of Thailand. FIFA has sent an invitation so children can go to the final of the Russia .

Huge gesture. 👏👏

 

Žoze Murinjo koji tokom Svetskog prvenstva u fudbalu komentariše utakmice za televiziju RT, prekinuo je razgovor o meču Francuske i Belgije kako bi odao  priznanje onima koji su spasili 12 dečaka sa Tajlanda i njihovog fudbalskog trenera nakon sedamnaest dana u pećini.

 

“Zadivljen sam onim što se dogodilo na Tajlandu. Heroji su tamo, a ne na Svetskom prvenstvu. Deca, a naročito ronioci i oni koji su uključeni u spasavanje. Za mene je Svetsko prvenstvo na drugom mestu”, rekao je slavni portugalac.

 

Dečaci, starosti od 11 do 16 godina, i njihov 25-godišnji trener ušli su u pećinu Tam Luang Nang Non 23. juna. Oni su nestali nakon završenog treninga, a njihovi bicikli, ruksaci i patike nađeni su ostavljeni ispred pećine.

Ronioci i spasilačke službe uspeli su da ih izvuku posle 17 dana.

Izvor: Alo.rs Klix.ba

 

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Uhhh, draga ovo čekam danima!!!

Zove Fata Muju: -Alo… -Alo dušo, šta ti je pita Mujo jer vidi ljutito kako …

Powered by moviekillers.com