Utorak , 19 Mart 2019
Početna / Zabava / Slike / Momak za primjer lijepo im je objasnio :D :D :D

Momak za primjer lijepo im je objasnio :D :D :D

Dolazi Fata s posla i pita Muju: Mujo moj, dedera ti meni objasni šta je to situacija, danas na poslu
to non stop spominju ali ja ne kontam. Fato to je jednostavno objasniti. Evo ovako: Ti se vraćaš s posla i zatekneš mene s komšinicom u krevetu, eto to ti je situacija. A Fata će: A je li situacija, ti se vraćaš s posla a ja sa komšijom u krevetu, je li i to situacija?? Mujo joj kaže: E, čekaj malo Fato, ti sad brkaš situaciju sa batinama!!!

Dolazi mali Muj’ca iz škole i hvali se babi Muji. Babo, danas smo učili u školi šta su to JUPE. Fino sine, fino kaže Mujo. Babo, a znaš li ti šta su to jupe? Ma, ne znam Muj’ce, de mi ti kaži!! A mali Muj’ca će: Babo, to su ti pjaznine u zidu!!!

Policajac se šeta u parku i vidi malog Muj’cu, kako se igra u pijesku. Šta to praviš momak? Muj’ca: – Pravim policajca. Policajac: I kako to radiš? Muj’ca: Pa lako, malo pijeska, malo vode i malo go*ana, i evo policajac.
Policajac se naljuti: Go*no? Da nisi nikad više to uradio inače dobiceš pendrekom! Jesi razumio? Muj’c: Neću više gospodine. Naredni dan ide policajac opet pored igrališta, mali Muj’ca opet nešto pravi. Policajac ga upita: Šta praviš danas? Muj’ca: Vojnika. Policajac: I kako ga praviš? Muj’ca: Malo pijeska i vode, pa dobijem vojnika. Policajac: A gdje je go*no?? Mujo: Ako dodam go*no, opet dobijam policajca.

Mujo danima pokušava da ulovi Sulju na telefon, Suljo duguje novac ali nikako da uspije. Napokon uspije dobiti Sulju i kaže mu: -Pa đe si bolan Suljo? Suljo promrmlja: – A eto …Mujo nastavlja: -Pa kako si jarane? Suljo opet kratko: – Dobro … Mujo ne odustaje: – A kako su žena i djeca? Suljo i dalje mumlja: – Dobro … Mujo napokon ga upita: – Slušaj, jarane, kad ćeš mi vratiti one pare? S druge strane se začuje: – Poslije zvučnog signala ostavite poruku!

Sjedi Mujo u kafani ispija po običaju pivo, kad ulazi zgodna Fata u kafanu i sjeda za Mujin sto. -A, jel Mujo, jesil’ ti možda letač? upita izazovno Fata. -Ma jok bona, oklen ti to!!! -E. pa naumpalo mi i volila bi to uraditi sa pilotom. Mujo iznenada joj kaže: -Ma letio sam ja Fato, letio!!! -Pa kako pa rekao si da nisi?! -Ma letio sam ja…sa posla, iz škole, sa skele. Letač sam ti ja.

Mujo prvi put u avionu, turbulencija i Muji muka. Primjeti stjuardesa i dođe do Muje i kaže mu da pokuša malo izdržati da ne povraća. Donesi stjuardesa Muji kesu i Mujo se ispovraća u kesu. Zadovoljna stjardesa odlazi kod pilota da obavi neke poslove ali kad je izašla ugleda da su svi putnici ispovraćali se po sjedištima i podu aviona. Stjardesa dođe do Muje i kaže mu: -Pa dala sam vam kesu, šta ste ovo uradili? -Ma, ja sam napunio kesu i kako se avion ljuljao, da se nebi prosulo, ja sam malo otpio i onda su ovi oko mene ovo ispovraćali, a ne ja!!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Milojko (74) iz Požege već je bio penzioner kada se rodila Milijana (21), a zaljubljeni par već je zakazao svadbu! (FOTO)

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji …

Powered by moviekillers.com