Petak , 24 Maj 2019
Početna / Zabava / Slike / Moj Haso ne kontaš ti ništa Fata će :D :D

Moj Haso ne kontaš ti ništa Fata će :D :D

Došao Haso kod Fate i nadje je kod štale.-“Sta radiš tu Fato?”-“Evo bolan Haso, gledam našu kobilu, uzela je kukuruz u usta i ne pušta je satima, da nije poludela!?” -“Ma nije, zar ne vidiš da traži ku*ac.” Sutradan dolazi Haso, kad Fata uzela celi snop kukuruza i nosi po dvorištu.… -“Šta to radiš Fato, jesi poludela?” A ona će njemu: -“Je*em te glupog, juče si znao šta treba kobili, a ne znaš šta treba meni.”-Videoteka-

 

Mersiha i Fata pijuckaju svoju svakodnevnu kaficu i naravno tračaju Ili ogovaraju. Ovaj put su im muževi na tapetu. Mersiha će: -Draga moja, ne znam šta da radim tako me je Haso počeo nervirati sa grickanjem noktiju. A Fata će Mersihi: -Ihh, ja sam to jednostavno riješila!! -Kako bona draga Fato? -Jednostavno, sakrila sam Muji zube!.

Dolazi Mersiha kod pshihologa i kaže mu: -Doktore, imam ozbiljan problem s mojim Hasom i došla sam se posavjetovati. Psiholog: u čemu je problem s vašim mužem? -Znate kad god smo u krevetu i kad je moj Haso ba vrhuncu, on ti tako glasno mumlja i vrišti i to mi stvarno mnogo smeta. Psiholog: -Znate gospođo, ja mislim da bi to trebali smatrati komplimentom a ne smetnjom. A Mersiha će: -Ali doktore on me uvijek probudi.

Dodje mali Perica jednog dana ranije no inace iz vrtica i pronadje na krevetu u spavacoj sobi tatu kako lezi na maminim ledjima i radi neke cudne pokrete. Roditelji, u strahu da mu taj prizor ne ostavi traumu, odluce nastaviti s onim sto su cinili, u nadi da će Perica izgubiti interes i sam otici. “Mogu li se i ja s vama igrati konjica?”, upita Perica. “Ovaaj.. naravno da mozes”, zateceno ce otac. Perica se na to popne ocu na ledja i kaze: “Ali znas tata, moras se cvrsto drzati, zadnji put se mama tako bacakala da smo pali i ja i poštar!”

Mali Perica dolazi u školu i na prvom času kaže učiteljici: -Učiteljice, ja ne bi da vas sada plašim ali znate šta je moj tata juče rekao?! Učiteljica ga pogleda i kaže mu: -A šta je to tvoj tata tako famozno rekao? -Pa znate učiteljice rekao je ako ja budem imao loše ocjena da će neko dobiti batine, pa vi sada razmislite…

Perica dolazi iz škole, baca torbu na ležaj ugleda oca i kaže mu: -Tata, danas nam je učiteljica govorila kako djeca dolaze na svijet. Nisam baš skontao sve pa kaži ti meni kako sam ja došao na ovaj svijet?? Pericin otac zbunjen pitanjem, vrpolji se pa kaže Perici: -Sine, donijela te roda!! A, Perica će: -Auuu, tata što si ti glup bio. Od ovoliko dobrih žena, ti našao da spavaš sa rodom!!!

U nekom kafiću jedna dama zanosnih oblina, dobrih gu*ova izašla je iz WC-a i sela je za šank. Nagnula se napred i privukla pažnju barmena. On je pogleda znatiželjnim pogledom, a ona mu uzvrati još dubljim naklonom izazivajući ga da joj priđe bliže. Barmen joj priđe skroz blizu unoseći joj se u lice. Ona ispruži ruku i dotakne mu nežno bradu pa mu onda provuče prste kroz kosu i nežnim glasom upita: • Gospodine, da li ste vi vlasnik ovog bara? – Nisam, gospođo! – sada već drhtavim glasom odgovori barmen i doda – ali, mogu mu preneti vašu poruku ukoliko to želite.
Žena nije dugo čekala. Spretno je prešla kažiprstom preko mladićevih usana raširivši ih lagano, polaaako, skroz polako te vrlo vešto stavi kažiprst između mladićevih usana i počne se poigravati mladićevim jezikom i nepcem. Vrlo uzbuđen mladić nekako profrflja: -Reci mi šta treba da poručim gazdi? • Molim vas, recite mu da u WC-u nema ni papira, ni sapuna, ni peškira…


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Zoološki vrt gdje su ljudi u kavezima, a životinje slobodne

Mnogi od nas imaju divna sjećanja na posjet zoološkom vrtu u našem djetinjstvu…. …. Predivne …

Powered by moviekillers.com