Četvrtak , 13 Decembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Mladi student kod udovice na konaku :D

Mladi student kod udovice na konaku :D

Došao mladi student biologije par dana na selo, da sakuplja biljke za svoj herbarijum…Kako nikoga iz sela nije poznavao, upute ga seljani kod jedne udovice, da je priupita da li bi ga primila na konak. Udovica mlada, zgodna, smeška se i sve premerava mladića. Ovom bi malo nezgodno pa uze zvaničan ton i reče: • Gospođo, uveravam vas da sa mnom nećete imati nikakvih neprijatnosti. Ja sam intelektualac! Na kraju se oni nekako dogovore pa ga ona tako primi kod sebe u kuću. Sledećeg jutra izađe student na dvorište. Udovica poranila pa hrani živinu. Oko nje desetak koka i tri petla. Priupita on nju: • Nisu li tri petla malo previše za toliko koka?
• Pa, baš i nisu. Onaj jedan tamo je pravi petao, a ova dvojica tu su više nekako … intelektualci – odgovori mu ona preko ramena.-Videoteka-

 

Žali se Haso jaranu Muji kako ima problema sa svojom Mersihom. Mujo ga sluša pa mu kaže: -Ma de bolan, koja to žena ne pravi problem, a šta je sada tebi problem? Haso će:- Ma jarane kad god se kasno vraćam iz kafane, Mersiha me uhvati čak sam i taksistima rekao na 200 metara da stanu prije kuće, ali jarane čim se uvučem u krevet, ona se probudi i eto belaja i galame. Sasluša Mujo pa mu kaže: -Ihh ja sam to lako riješio!! -Pa kako bolan pita Haso? -Jednostavno kad se vraćam iz kafane, taksisit kažem da obavezno naglo zakoči. A ponekad i trubi. Glasno se pozdravljam s njim. Kad uđem u kuću, obavezno nešto srušim i onako pijan uđem u sobu i kaže: -Fato, hoćel’ biti išta od seksa!! I kako Fata reaguje? -Ma, pravi se da spava.

Došao jaran Haso u obilazak jaranu Muji. Mujo malo bolestan. Kupio Haso kilu jeftinih jabuka i neki sokić. Zasjeo Haso dobro i kad je trebo da krene kaže njemu Mujo: -Jarane, malo ti je sada kasno da ideš. De ti fino ostani na konaku pa sutra ujutru polako. Pristane Haso i kad se trebalo spavati kaže on Hasi: -Jarane, hoćeš li s nama u sobi spavati ili ćeš na sprat da spavaš sa bebom? Konta Haso:- Ma kakva beba, ne želim čitavu noć da budem budan uz malo derište i kaže Muji: -Ma ja ću sa tobom i Fatom, malo će biti tijesno ali nema veze. Ustali ujutru i čekaju u avliji jutarnju kafu. Stiže kafa i donosi je prelijepa djevojka pa će: -Jeste li se naspavali, ja sam Beba. Gleda Haso pa će: -E, Bebo ja sam magarac!!!

Grupa udatih žena je bila na seminaru sa temom “Koliko ima ljubavi u vašem braku?” Pitali su ih: – Koliko vas voli svoje muževe? Sve su podigle ruke. – Kada ste posljednji put rekli mužu da ga volite? Neke su odgovorile danas, neke prije par dana, a neke su rekle da se ne sjećaju. Onda su im rekli da svojim muževima pošalju sljedeći SMS: “Volim te dušo” . I da sačekaju odgovore … A evo nekih odgovora muževa: 1. K’o je to? 2. Ooo, majko moje djece, da li si bolesna? 3. I ja tebe. (bio je samo jedan) 4. Šta je sad? Opet si slupala auto? 5. Ne razumijem? Šta to znači? 6. Šta si sad uradila!? Ovog puta ti ne opraštam! 7. !!!??? 8. Ne glumi ludilo, samo mi reci koliko ti treba para? 9. Da li sanjam? 10. Ako mi ne kažeš za koga je ova poruka, neko će biti mrtav!? 11. Lijepo sam te zamolio da više ne piješ. Ako nastaviš, definitivno te ostavljam….


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Razdrmajmo vijuge sa ovim zagonetkama!!!

Istraživanja pokazuju da je rješavanje zagonetki i zagonetki iznimno korisno za vaš mozak Oživljava vaš um, poboljšava …

Powered by moviekillers.com