Utorak , 19 Mart 2019
Početna / Zabava / Slike / Mama, mogu samo da te pitam? :D

Mama, mogu samo da te pitam? :D

U školi bontona i lepog ponašanja:– Paolo, udvaraš se, za vreme romantične večere, jednoj mladoj devojci iz dobre porodice, koja je veoma lepo vaspitana. Odjednom, moraš da odeš do toaleta. Sta bi joj rekao? – Sačekaj me sekund, idem da pišam. – Ovo bi bilo vrlo prosto i nekulturno sa tvoje strane. Simone, šta bi ti rekao? – Izvini, moram da odem do toaleta, odmah se vraćam. – Ovo je već daleko bolje, ali nikako nije lepo pominjati toalet za vreme obroka.

– A ti, Perice, da li bi ti bio u stanju da upotrebiš svu svoju inteligenciju, da pokažeš svoje dobre manire? – Ja bih rekao: Izvinjavam se što moram da se udaljim na trenutak, draga moja, idem da pružim ruku jednom bliskom prijatelju, sa kojim ću, nadam se, imati prilike da vas upoznam posle večere.

 – Izvinite, navedite mi jedan razlog zbog kojeg moram da plaćam TV pretplatu, kad ne posjedujem TV!? -Pa, posjedujete kompjuter. -Ali, ja preko kompjutera ne gledam TV kanale. -Da, ali je kompjuter instrument preko kojeg biste mogli da ih gledate. -OK. Dajte mi, onda, tri dječija doplatka! – Ali, ovde piše da nemate decu. -Pa nemam, al’ imam “instrument” da ih napravim.

Mali Perica prvi put na nudističkoj plaži. Pita tatu: Tata, tata zašto neki imaju veliki pe*is, a neki mali kao ti? Tata mu odgovori: -Pa sine oni sa manjim mnogo su intiligentniji, Perica se maloposlije vrati do svog tate i kaže mu: -Tata, onaj čovjek što razgovara sa mamom postaje sve gluplji i gluplji….

Čuvala mati kćer 18 godina i kada je ovoj bio rođendan Ova ti nju posavjetuje: -Sad ću te pustiti, ali moraš paziti na neke stvari: -Kad nađeš muškarca kao prvo mora biti štedljiv, Kao drugo mora biti glup i kao treće mora biti nevin. Ode ti kćer i nema je tri dana. Nakon tri dana vratila se sva usplahirena i veli: -Mati, našla sam ga. Odem ti ja u disko i priđe ti meni momak, uhvati me za ruku i odvede u hotel. Umjesto da uzme dvokrevetnu sobu, uzme on jednokrevetnu, znači  ŠTEDLJIV. Umjesto da mi stavi jastuk pod glavu, on mi ga stavi pod gu**cu, znači GLUP je. Ali, mama kad ga izvadi on nov u celofanu, neotpakovan, znači NEVIN je Eto mati sve sam uradila što si rekla!!!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Milojko (74) iz Požege već je bio penzioner kada se rodila Milijana (21), a zaljubljeni par već je zakazao svadbu! (FOTO)

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji …

Powered by moviekillers.com