Utorak , 20 Novembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Malo sam bila nevaljala na svadbi!!

Malo sam bila nevaljala na svadbi!!

Prošli mesec sam bila na svadbi kod rođaka sa suprugom i detetom.Bilo je stvarno super što se tiče organizacije muzike,hrane i samog programa.Pre početka same manifestacije sam primetila da me jedan dečko posmatra,ali tokom noći gde god da odem,on je bio iza mene muž otisao da pijem sa rođacima meni kao daa zivot pruzio novu priliku za novo uzbudjenje, nisam se puno dvoumila kad sam moju trckastu guzu nabila uz njega. Nisam mogla držati pogled pod kontrolom tako da sam često gledala u njega, povremeno spustala pogleda na njegovom medjunozju.Ne znam zašto.Kamermani su kružili po restoranu i sada me blam hvata ne znam šta da uradim kada dobijem cd.Bojim se da moji nešto ne primete.Ne znam šta da radim.-Videoteka-

Dečko mi je najbolesnija osoba, tražio je da me gleda kako to radim  sa drugim, jer obožava da me gleda kako to radim. Nedugo me je zaprosio, svadba nam je u septembru a on me uporno moli i ispoljava to kao želju najveću. Zar je moguće da me voli a da to traži od mene. Jednu noć mi je prekipjelo moljakanje pa sam pristala, otišli smo u jedan noćni klub i nahvatala sam momka, još jednog perverznjaka koji je pristao da ga moj dečko posmatra. Krenuli smo u akciju, mislila sam u sebi da će momak svakog momenta nas prekinuti, ali nije, išli smo do kraja i osjećaj je bio fenomenalan, htio nam se momak pridružiti, ali nisam mu dozvolila, rekla sam, sad sjedi i gledaj. Problem je što ja sada ne želim udaju s njim, probala sam drugačije, dobila bolje, sam je sebi kriv.

Fata bila u krevetu sa ljubavnikom, kad iznenada se Mujo vratio kući. Fata kaže ljubavniku: Požuri stani u ćošak. Namazala ga je bebi uljem, a onda posula puderom.  -Ne miči se dok ti ne kažem, pretvaraj se da si kip.
Ulazi Mujo i upita Fatu: -Šta je ovo bona Fato? Mujo, kupila nam kip, ma znaš Mersiha je kupila sličan, meni se svidilo pa sam i ja nabavila. Mujo pogleda u kip i ode za Fatom na spavanje. Ustaje Mujo oko tri sata noću i poslije nekoliko minuta vraća se sa pivom i sendvičem. -Evo uzmi i jedi. Jarane ja sam tako dva dana stajao kod Mersihe, mogao sam da crknem od gladi.

Glavna časna sestra se obraća opaticama u samostanu: Imam jednu dobru, i jednu lošu vijest! koju želite prvo?
Opatice sve u glas kažu: -Dajte nam prvo dobru vijest!! – Dobra vijest je da je stigao kamion pun mrkve!
A koja je onda loša vijet?? – Loša vijest- mrkva je izrendana!

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Muž vam hrče?? ma jednostavno se pokupite i odete u drugu sobu!!

Titina država. Goli otok trojica zatvorenika dok tucaju kamen polako se upoznavaju. Jedan od zatvorenika …

Powered by moviekillers.com