Utorak , 19 Mart 2019
Početna / Zabava / Slike / Malo, malo ali ipak ženske grudi su najprivlačnije muškarcima!!!

Malo, malo ali ipak ženske grudi su najprivlačnije muškarcima!!!

Čini se da velike grudi više nisu u modi. Ako je suditi prema podacima koje ima popularna jedna pornografska stranica, muškarci sve više traže žene s malim grudima.

Prema podacima njihovog istraživanja, korisnici u posednjih 12 meseci sve više traže male grudi dok je ‘potraga’ za velikim grudima u padu. Ipak, velike grudi i dalje su među najtraženijim pojmovima kada su u pitanju pretrage o grudima.

Trend malih grudi možda su pokrenule megapopularne Kendal Džener ili Tejlor Svift koje se unatoč tome što se ne mogu pohvaliti bujnim dekolteom smatraju jednim od najseksepilnijih žena današnjice. U svakom slučaju, ovaj podatak ide u prilog ‘običnim’ ženama koje će sada možda malo manje biti opterećene ako nemaju grudi koje su idealne veličine i savršeno stoje.

Žene sa velikim grudima privlačne su muževnim muškarcima koji vole da komuniciraju sa ženama, vole sport i puše cigarete.

Žene s malim grudima privlače muškarce podređene u vezi, religiozne i depresivne koji povremeno konzumiraju alkohol.

 

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Milojko (74) iz Požege već je bio penzioner kada se rodila Milijana (21), a zaljubljeni par već je zakazao svadbu! (FOTO)

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji …

Powered by moviekillers.com