Petak , 24 Maj 2019
Početna / Zabava / Slike / Macane, ja sam napaljena hajde da krenemo sa….

Macane, ja sam napaljena hajde da krenemo sa….

Zaželili se Mujo i Haso prirode, pa odu malo da po šumi odmaraju, dok su bili u šumi ugledaju ima dosta gljiva pa sastave ugodno sa korisnim i naberu gljiva. Spremi Fata gljive i kaže Muji da treba do čaršije i da se vraća za dva tri sata. Gledaju oni gljive i kaže Haso: -Znaš Mujo, ja baš nešto nisam siguran jesu li ove sve gljive bile jestive ili možda ima i onih otrovnih… -Ma jarane lako ćemo mi to riješiti, izvadi mački dvije kašike spremljenih gljiva. Ako mački pozli, mi ne jedemo. Mačka pojede odmah gljive, i prođe više od pola sata mačka se još uvijek pomalo oblizuje.
-Eto vidiš jarane dobre su. Uzmu oni ostatak gljiva i u slast pojedu, kad odjednom Haso gurka Muju: -Vidi jarane mačke!!! Mujo pogleda mačku, a ona se sklupčala i zadnjim nogama trza. Skoče odmah i hitno do bolnice na ispiranje stomaka. Iscrpljeni i blijedi se vraćaju kod Muje, a Fata ih dočeka na vratima i kaže: -Muštuluk Mujo, naša maca se omacila!!!

Mujo došao kod ljubavnice kad joj je muž otišao na službeni put i već se s vrata bacio na nju – strgnuo joj odjeću i bacio na krevet.  Gu*i Mujo k’o veliki, kad odjednom začuju kako se otvaraju vrata od lifta na hodniku. Habiba se uspaniči: – Mujo, bolan, to je moj muž, bjež’ brzo! Mujo se brzo oblači i upita: – Kako da bježim, matereti? Habiba ga gurne prema balkonu:  – Skači!  Mujo se odmakne: – Šta t’ je, bona, jes’ poludila, pa na trinestom smo spratu, ženska glavo? Habiba ga i dalje gura: – Hajd’, bolan, skači, nije sad vrijeme da budeš praznovjeran!

Oženi se Crnogorac. Početak braka sve bilo super, seks redovan ali poslije dva tri mjeseca Crnogorac jednostavno stao i ništa. Mlada se zabrinula, pa ode kod svoje jaranice i požali joj se. Jaranica je sasluša i kaže joj da mora malo biti kreativnija. Mladi ništa nije jasno šta joj to znači i kaže joj da joj to malo pojasni bolje. Jaranica joj kaže moraš ga malo zainteresirati, kupi dobar seksi veš i kad on dođe ti lezi izazovno i neće on moći da odoli. Nabavi ona sebi super seksi veš, čuje stiže joj muž i ona legne na krevet i čeka. Otvara Crnogorac vrata, vidi žena u crnom seksi vešu leži pa će joj: -Nemoj avetinjo da okolišiš, reci jel’ babo ili je mama umrla.

Sprema se Habibica za matursku proslavu pa pita mamu Fatu: -Mama, ako poljubim momka hoću li ostati trudna? Fata se nasmija i kaže joj: -Nećeš ćero, od toga se ne zatrudni. -A, od oralnog seksa? pita Habibica Fata šokirana pitanjem, pa joj ipak odgovori: -Ma, nećeš!! -A od anlnog seksa?, ponovo će Habibica Fata sad već šokirano joj kaže: -Gospode Bože, pa zar to imaš namjeru raditi na proslavi?!! Habibica smireno će Fati -Ma ne, samo hoću da sam sigurna, čije ću dijete da nosim poslije maturalne proslave…


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Komšija Mika ima rješenje za sve :D

Vraća se pijanac sa dočeka sav ispovračan kući i sreće komšiju Miku: “Zdravo komšija, kako …

Powered by moviekillers.com