Nedjelja , 21 Oktobar 2018
Početna / Zabava / Slike / Ma, moram samo malo da pazim :)

Ma, moram samo malo da pazim :)

 

Pričaju tri čojveka u kafani o svojim ženama koje su baš položile vozački ispit, pa kaže prvi: – Moja žena, otkako je položila taj ispit, u krevetu samo mijenja brzine. Kaže drugi: – Moja žena, otkako položi taj ispit, u krevetu samo viče: gas, gas, gas!!! Kaže treći: – Nije vam to ništa, ljudi moji. Ona moja nesretnica otkad je položila taj ispit, samo legne u krevet, raširi noge, i kaše sipaj 30 litara!

Žena je zadobila ružne opekotine po licu i da bi joj vratio normalan izgled, estetski hirurg je uzeo komad kože sa zadnjice njenog muža i presadio joj ga na lice. Nakon niza operacija, gledajući se napokon zadovoljno u ogledalu, žena ce ganuto: – Dragi, hoću li ti se ikad odužiti za to što si uradio za mene? – Dušo, svaki put kad vidim kako te tvoja majka ljubi u obraz, znam da bih opet učinio isto !!!

Došao muž u policiju i prijavljuje nestanak žene. -Prijavljujem nestanak svoje žene. Otišla je u kupovinu i još se nije vratila. – Koliko je bila visoka? – Nemam pojma, nikad je nisam mjerio. – Boja očiju?- Ne znam, pravo da Vam kažem, nikad nisam pažljivo zagledao. – Boja kose? – Ne znam, obično bi je mijenjala s godišnjim dobima. – Šta je imala na sebi? – Nisam siguran da li je bila suknja ili haljina. – Je li vozila auto? – Da. – Koje je boje bio auto? – Crni Audi A6 s turbo 3-litarskim V6 motorom koji razvija 333 konjske snage. Ima osmo-stepenski tiptronic automatski mjenjač s ručnim načinom rada. Ima punu LED rasvvetu sprijeda, sa svjetlosnim diodama za sve funkcije osvjetljenja. Na prednjim lij evim vratima ima vrlo diskretnu ogrebotinu dužine 4 cm.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Polako, nikada ne sudite o ljudima na prvi pogled!!!

Brat moje prijateljice je video moju sliku kod nje u telefonu i….poslao mi zahtev za prijateljstvo …

Powered by moviekillers.com