Utorak , 20 Novembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Ma daj samo dođi!!! :(

Ma daj samo dođi!!! :(

Mujo i Haso šetaju polako. Sjednu na klupu da se malo odmore pa će Haso Muji: -Jel? Bogati jarane, vjeruješ li ti u drugi život? -Jašta jarane da vjerujem brzo će Mujo. Haso klimnu glavom u znak odobravanja pa će ponovo: -A, šta bi ti volio da budeš u drugom životu? Mujo se ne misli već odmah kaže: pa KONJ!!! Volio bi da budem konj, da služim ljude i tako to.. Haso se češe po glavi pa kaže Muji: -E, moj jarane pa ne možeš u oba života biti konj!!!

Gospođa lijepo građena ulazi u apoteku i traži da kupi otrov. Apotekar joj lijepo objašnjava budući da se radi o otrovu da mora ispuniti posebne formulare i da objasni zašto joj je potreban. Žena mu kratko kaže: -Ja želim da otrujem svog muža!! Apotekar iznenađen odmah joj kaže da mu je žao i da ne smije joj dati otrov. Žena vadi iz torbice fotografiju na kojoj se jasno vidi da njen muž leži sa ženom, a ta žena je apotekarova žena. Gleda apotekar u fotografiju i kaže joj: -Gospođo, nisam znao da imate recept, odmah ću vas uslužiti.

Dolazi plavuša u apoteku i kaže apotekarki: -Imate li test za trudnoću? Apotekarka je odmjeri od glave do pete i kaže joj: -Imamo. A plavuša će: -A jel’ Bogati jesu li pitanja teška…Ulazi lopov u kuću, stavi plavuši pištolj na glavu i kaže: -Pare ili život? A plavuša će: -Pa život već imam, ali pare bi mi dobro došle.

Rodila Fata dijete, i to dijete je bilo ful pametno. I oni sve pripremili … papice i lutkice … a on im se dere: -Ja hoću kompjuter i logaritamske! I ne znaju oni šta s njim nego ga daju u bolnicu da mu izvade pola mozga, pa će se ponašati kao normalno dijete. I vrate ga oni iz bolnice, opet mu stave pred njega papice i lutkice, A on se opet počne derat: -hoću kompjuter i logaritamske! I otišli oni opet kod doktora i rekli doktoru da mu izvadi ostatak mozga. Vrate se oni s njim iz bolnice, stave mu na sto papice i lutkice i šapću: -Nece valjda opet traziti kompjuter ilogaritamske.
A mali se zadere na sav glas:-Kakav kompjuter??? Kakve logaritamske??? Smjesta ovamo lične na pregled!!!

 

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Zaigrajmo malo detektiva!!! :D

Ovdje vam donosimo neke koje su izazvale brojne komentare i reakcije… Pogledajte ovu sliku-… Vidite …

Powered by moviekillers.com