Ponedjeljak , 23 Juli 2018
Početna / Zabava / Slike / Linije na zglobu otkrivaju vašu sudbinu, ali dobro obratite pažnju na njihov broj

Linije na zglobu otkrivaju vašu sudbinu, ali dobro obratite pažnju na njihov broj

Metafizičari veruju da linije na zglobu ruke mogu mnogo toga da otkriju po pitanju karakternih osobina, zdravlja i budućnosti određene osobe. Ljudi normalno imaju dve ili ti linije na zglobu, a pojava četvrte linije ima posebno značenje. Nemojte se uznemiravati ako vaše linije imaju prekide ili grebene; u najvećoj meri smo sami odgovorni za uspeh i sreću u životu. Koncentrišite se na svoju snagu i talente i kako da ih najbolje iskoristite.

Prva linija

Prva linija je najvažnija – ona pokazuje koliko je osoba zdrava i aktivna. Ako je izražena, osoba će imati dug, srećan i zdrav život. Ako je linija isprekidana, promenite životne navike. Nemojte se nervirati i trudite se da se zdravo hranite. Ako ima prekide na nekoliko mesta, to može biti zbog neispunjavanja snova iz detinjstva.
Druga linija
Druga linija

Ako linija nije isprekidana, vodićete zadovoljan i ispunjen život. Ako je delimično izražena, imate velike šanse da živite u raskoši i luksuzu. Isprekidana linija ukazuje na finansijske probleme.
Treća linija

Nemaju svi treću liniju. Ako je imate i to u kontinuitetu, imaćete veliki uticaj na druge ljude, bilo na poslovnom ili privatnom planu. Definitino ćete pstati zapamćeni.
Četvrta linija
Četvrta linija

Ako imate četvrtu liniju, možete očekivati dug život sa mnogo dece. IZVOR: Fokuzz

Provlači se Mujo od kuće do kuće, ne bi li šta našao. U podrumu jedne kuće ugleda lampu, a ona sva prašnjava… Poče Muja da je briše, kad ono VUUUUS i izađe duh. DUH : Ja sam duh iz lampe, hvala što si me oslobodio, ispuniću ti jednu želju. MUJO: Šta jednu, zar nije bilo tri…DUH : Eh, kriza je, znaš kako je… Nego pričaj, nemam cijeli dan… MUJO: Dobro, kad je tako, onda daj napravi ove mape kako treba, podijeli Bosnu, pa da svi budu zadovoljni. Uzeo duh mape, gleda ih, crta, briše, uzdiše… DUH : Brate Mujo, nije ovo posao za mene. Ovo je za nekog političara. Nego, ako ti imaš neku rezervnu želju… MUJO: Pa dobro… Vidiš, ja imam ženu, Fatu. Dobra je ko hljeb. Al’ ima mahanu, malo je ružna, pa ako bi mog’o malo da je preurediš… Pozva Mujo Fatu, duh je gleda je premjerava, uzdiše…  DUH : Brate Mujo, gdje su one mape???

Kinez dođe u židovsku trgovinu kupiti crni grudnjak, veličine 38. Vlasnik, židov poznat kao vješt trgovac, kaže mu da su crni grudnjaci rijetki i da ih je teško nabaviti. Zato im je cijena $ 50.00 po komadu. Kinez kupi 25 komada. Vrati se nakon par dana i kupi još 50 komada. Židov mu kaže da su u međuvremenu poskupili i naplati mu $ 60.00 po komadu. Kinez se vrati nakon mjesec dana i kupi sve preostale crne grudnjake u trgovini, i to po cijeni $ 75.00 po komadu. Velika potražnja za crnim grudnjacima broj 38 je zaintrigirala židova trgovca i pitao je Kineza: -Molim te, reci mi – Šta radiš sa svim tim crnim grudnjacima? Kinez odgovori: -Prerežem ih po pola i prodam kao yamakas (mala kapica) Židovima po cijeni $ 200.00 po komadu.” …e zato Kinezi drže svjetsku ekonomiju!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Meni je ipak ženski fudbal najdraži :D

Odlučio direktor da odvede službenicu i prodavačicu na ručak. Izađu u egzotičan restoran, naruče jelo …

Powered by moviekillers.com